Pohvalila se

Ni zvijezda ‘Bridgertona‘ ne može odoljeti Hrvatskoj: U voću i vinu uživa u mjestu gdje se nedavno preselila Ella Dvornik

Dobar glas o našoj lijepo zemlji svake se godine širi među poznatim facama. No, dok su Harrison Ford, Vanessa Bryant i Bernie Ecclestone posjetili Dalmaciju, Phoebe Dynevor, poznata po ulozi Daphne u Netflixovoj hit seriji, odabrala je Istru kao top destinaciju za svoj odmor.

Nakon što je već nekoliko svjetski poznatih lica stiglo na odmor u Hrvatsku, poput Harrisona Forda i Bernieja Ecclestonea, našu divnu zemlju odlučila je posjetiti i zvijezda Netflixove hit serije 'Bridgerton'.

Čitajte i: Povratak u regentstvo: Stižu nam nove epizode Bridgertona, a mi otkrivamo sve što znamo o drugoj sezoni

Glumica Phoebe Dynevor, koja je glumila dobrostojeću Daphne, trenutno boravi u Istri. Naime, lokacijom se pohvalila na svom Instagram storyju na kojem je podijelila fotografiju iz jednog istarskog hotela i vinarije u mjestu Bale, kamo se nedavno preselila domaća blogerica Ella Dvornik. Tamo je Phoebe uživala u vinu i voću, a društvo joj je pravila prijateljica Sabrina Bartlett.

Čitajte i: Obožavatelji serije 'Bridgerton' u šoku! Zavodljivog vojvodu Hastingsa nećemo gledati u drugoj sezoni

Inače, Phoebe ćemo gledati i u drugoj sezoni 'Bridgertona', no njezin kolega Rege-Jean Page, koji je utjelovio njezinog ljubavnika, vojvodu Simona, neće se pojaviti u novim epizodama.

Serija koju obožavaju mnogi

image
Rege-Jean Page i Phoebe Dynevor.
IPA/PROFIMEDIA

Od kad je izašla na Netflixu na Božić 2020. godine, serija, napravljena po istoimenom serijalu knjiga autorice Julije Quinn, skupila je mnogobrojne obožavatelje, postajući najgledanija serija u povijesti Netflixa.

Snimanje nove sezone počelo je u ožujku, a Phoebe je očito na zasluženom godišnjem odmoru. Iako još nije službeno objavljen datum, pretpostavka je da će nova sezona serije biti dostupna u ranoj 2022. godini.

image
Anthony Bridgerton
/IPA/PROFIMEDIA

No, fokus druge sezone potpuno se s Daphne i Simona prebacuje na Dapneinog brata Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey). Phoebe je rekla da bi voljela vidjeti Daphne kako se uključuje u Anthonyjev ljubavni život, budući da je on toliko u prvoj sezoni bio uključen u njezin.

Linker
19. travanj 2024 21:02