Bauer-Griffin / SplashNews.com
ispričala da pomogne drugima

Nicki Minaj o užasnoj vezi: 'Moji roditelji su imali bolestan brak i mislila sam da je to normalno'

Megapopularna pjevačica Nicki Minaj (36), koja je danas sretno zaručena za Kennetha Pettyja (40), ispričala je kako ju je odrastanje u obitelji u kojoj svađe među roditeljima nisu prestajale, kasnije u životu odvelo u toksične veze od kojih je jedna uključivala i nasilje.

"Kad vidite ženu u toksičnoj vezi, nemojte joj se smijati i dobacivati joj zločeste opaske, već joj pokušajte udijeliti savjet iz srca i duše kako biste joj pomogli da nauči cijeniti sebe i uvidi koliko vrijedi. Svi smo mi u životu u jednom trenutku bili na njezinom mjestu. Ja sam tijekom cijelog svog odrastanja gledala svoje roditelje koji su se neprestano svađali i nikada se nisu razveli i vjerujte mi, mislila sam da je to normalno ponašanje", napisala je Nicki Minaj na svom Twitter profilu.

"Doista sam vjerovala da ljubav mora boljeti, ranjavati. Živući u tom uvjerenju, nikad nisam ni pogledala drugog. Svi smo mi ljudi. Nije lako otići. Osobito ne u svijetu u kojem svi objavljuju idilične fotografije u paru. Muškarac bi trebao raditi sve da se osjećate sigurno, a ne da se bojite", dodala je pjevačica i nadovezala se: "Sjećam se da sam bila toliko u strahu govoriti jer nikad nisam znala kad će ta osoba biti u određenom raspoloženju i mogla sam reći jednu krivu riječ i već bi nasrnuo na mene. Dakle, razlika koju sada vidite kod mene je onaj osjećaj kad se žena osjeća ponosno, sigurne, cijenjeno i bezuvjetno voljeno".

Objasnila je da svatko tko se nađe u lošoj vezi najprije mora naučiti cijeniti sebe. A ako ne biste dopustile da se netko tako ponaša prema vašoj majci, sestri ili najboljoj prijateljici, nemojte dopustiti ni da se tako odnosi prema vama, jer vi volite sebe. Tu se ne radi o osuđivanju, svi mi previše osuđujemo. Prerastimo to', napisala je Minaj i podijelila 5 zlatnih savjeta.

"Drage sve prekrasne duše, muškarac koji vas voli ne radi sljedeće:

1. Ne ponižava vas putem društvenih mreža

2. Ne tuče vas

3. Ne vara vas

4. Ne vrijeđa vas i ne ruši vam samopouzdanje zbog vlastitih nesigurnosti

5. Ne skriva svoj mobitel ni šifre."

Ovih dana Nicki Minaj je potaknula glasine da se potajno udala jer je svoje ime na Twitteru iz "Ms Minaj" promijenila u "Mrs Petty".

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 - Nicki Minaj. REUTERS/Lucas Jackson
REUTERS

Linker
19. travanj 2024 06:04