Sretna vijest

Nicky Hilton treći put postala mama, je li dječak ili djevojčica doznala je tek na porodu

Nakon dviju djevojčica, ona i suprug James Rothschild iz slavne bankarske obitelji, dobili su sinčića čiji su spol doznali tek kad se maleni rodio.

Nicky Hilton, mlađa sestra slavnije Paris Hilton treći put je postala mama. Nakon petogodišnje Lily Rose i četverogodišnje Theodore, ona i suprug James Rothschild 5. srpnja dobili su sinčića. Ovih dana sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama: "Službeno smo ekipa od 5! Dobrodošao na svijet slatki dječače. Mama, tata i starije sestre ne mogu biti više oduševljeni".

Ponosni mama, kako je izjavila, do rođenja nije znala spol bebe, jer je takav običaj u njihovoj obitelji. "Moja mama je što se toga tiče jako staromodna i uvijek mi je govorila priuštite si iznenađenje do poroda. To je uvijek najuzbudljivije i nemojte si to uskratiti", kazala je Nicky Hilton, praunuka hotelijerskog magnata Conrada Hiltona. No slavni hotelski lanac koji nosi njihovo ime, već dugo nije u rukama njezine obitelji.

image

Nicky Hilton sa suprugom Jamesom Rothschildom i svojim roditeljima Kathy i Richardom Hiltonom

LEV RADIN/PACIFIC PRESS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slavonsko vjenčanje novinarke i urednice uvertira je u veliko slavlje: Na jesen stiže prinova

A ni ona, kao ni sestra, nisu naslijedile smisao za hotelijerstvo niti nekretnine pa su svoju karijeru izgradile kao pripadnice zlatne mladeži uz pomoć društvenih mreža.

Udajom za Jamesa Rothschilda ušla je u poznatu bankarsku obitelj, jednu od najbogatijih na svijetu i posvetila se svojoj obitelji.

Nedavno je izjavila kako joj je lockdown zbog pandemije bio pravi blagoslov jer je 96 dana svaki dan provela sa svojom obitelji i da su prvi put svi zajedno doručkovali, ručali i večerali. Postali su bliskiji i sretniji što ju posebno veseli zbog njezinih djevojčica koje su si postale i najbolje prijateljice.

Linker
16. travanj 2024 20:27