Getty Images
bitno da se vole

Nicky Minaj udala se nakon manje od godinu dana veze, ne smeta joj njegova prošlost

Reperica već neko vrijeme svog zaručnika naziva suprugom, a sada su odlučili to i potvrditi. Nakon veze duge godinu dana, udala se za repera s policijskim dosjeom.

Putem Instagram videa na svom profilu reperica Nicky Minaj (36) objavila je da više nije slobodna žena. Ona i Kenneth Petty (41) su se vjenčali, što je potvrdio video na kojem se nalaze šalice s ispisanim Mr. i Mrs. te kape s natpisima Bride i Groom. "Onika Tanya Maraj-Petty", napisala je u opis videa svoje pravo ime i nadodala njegovo prezime.

O vjenčanju nije podijelila dodatne informacije niti detalje, no još u kolovozu je priznala da će imati veliko slavlje povodom svog vjenčanja, no da je trenutno zaposlena zbog novog albuma. Posljednjih tjedan dana ostavila je nekoliko naznaka koje su upućivale na to da će svaki trentak stati pred oltar, a na Twitteru je već prije nekoliko napisala "Mrs. Petty".

Reperica Minaj i Petty u vezi su godinu dana, a da su zajedno objavili su u prosincu 2018. godine. Vezu su objavili putem društvenih mreža na kojima se ne ustručavaju dijeliti svoje intimne trenutke i izazovne fotografije. Glazbenica je nekoliko puta kazala da nikada nije bila sretnija u životu i da jedva čeka vjenčanje s Pettyjem, iako obožavatelji smatraju da je mogla pronaći puno boljeg. Naime, Petty je već tri puta bio u zatvoru - prvi puta osuđen je 1995. godine za silovanje. On i žrtva tada su imali tek 16 godina.

Nicki Minaj and Kenneth Petty arrive at Fendi Prints On at Fendi in Beverly Hills. Los Angeles, California - Tuesday October 15, 2019., Image: 477183178, License: Rights-managed, Restrictions: N, Model Release: no, Credit line: MHD/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
MHD/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Uz seksualno zlostavljanje, osuđivan je zbog prijetnji, tuča i nasilnog ponašanja. Kako je kazao izvor za američke medije, Nicky vjeruje kako se Kenneth promijenio i kako ih očekuje sretna budućnost.

Linker
24. travanj 2024 02:35