Profimedia, Press Association
SCIJENTOLOGIJA RAZDVAJA OBITELJI

Nicole Kidman o djeci s Tomom Cruiseom: 'Odlučili su biti scijentolozi, moje je da ih unatoč tome volim'

Godinama je izbjegavala komentirati svoj propali brak s Tomom Cruisom, a nekoliko puta se našla i na 'tapeti' zbog svojeg odnosa s djecom koju je posvojila s holivudskim glumcem. S njima nije viđena u javnosti već više od desetljeća, a čini se kako se iza svega skriva scijentologija.

Nicole Kidman je nedavno otkrila da nije imala loših iskustava u Hollywoodu sve dok je bila u braku s Tomom Cruiseom čiji ju je moćni status u svijetu filma štitio od seksualnog zlostavljanja, ali čim se razvela je imala priliku doživjeti sve o čemu su nedavno holivudske glumice progovorile. I dok je sve do nedavno šutjela o svojem braku sa slavnim glumcem zbog njegove povezanosti sa scijentologijom, slavna glumica nije govorila niti o svojoj djeci koju su njih dvoje posvojili kada su bili u braku. Mnogi su joj to zamjerali jer su smatrali da ih manje voli od svojih bioloških kćeri Sunday Rose (10) i Faith Margaret (7) koje je dobila u braku s pjevačem Keithom Urbanom, ali Nicole o njima nije govorila zbog njihove vjere.

Isabella Cruise (25) i Connor Cruise (23), djeca koju su Tom i Nicole posvojili kada su bili u braku, odlučili su nakon njihovog razvoda živjeti s Tomom, a u društvu s Nicole nisu viđeni već više od desetljeća.

LOS ANGELES - DECEMBER 25:  Actress Nicole Kidman (C) and her children Connor (2nd-L) and Isabella (2nd-R) attend a game between the Los Angeles Lakers and the Miami Heat at the Staples Center December 25, 2004 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Matthew Simmons/Getty Images)
Getty Images
Nicole Kidman s Connorom i Isabellom 2004. godine

- To je vrlo privatno. Moram zaštiti te odnose, ali znam da bih za svoju djecu dala svoj život, to je moja svrha – izjavila je Nicole za WHO magazin. Isabella i Connor su, baš kao i njihov otac, scijentolozi, a Nicole njihov odabir poštuje.

- Odrasli su i mogu sami donositi svoje odluke. Odlučili su biti scijentolozi, a moj posao je, kao majke, da ih volim – dodala je glumica koja je još prije pet godina izjavila kako upravo zbog njih ne želi javno komentirati scijentologiju jer poštuje njihova uvjerenja. Ipak, mnogi smatraju kako se glumica boji da će je Scijentološka crkva upotpunosti odvojiti od njezine djece ako kaže bilo što protiv njih, isto kao što njezin bivši suprug Tom Cruise već pet godina nije vidio svoju kćer Suri Cruise, koju je dobio s glumicom Katie Holmes, jer djevojčica ne pripada Scijentološkoj crkvi.

Linker
19. travanj 2024 19:29