Sve za ulogu

Nicole Kidman se zbog snimanja hit serije psihički slomila: ‘Nisam znala što je fikcija, a što istina‘

Nižu se intrige oko HBO-ove mini serije ‘Slom‘ s Nicole Kidman i Hugh Grantom u glavnim ulogama koju se odnedavno može pratiti na MAXtv-u. Nakon što su se mnogi gledatelji pobunili da neke situacije u serijalu od šest epizoda nisu do kraja razjašnjenje, Kidman je sada priznala da se zbog serije razboljela.

Oskarovka Nikole Kidman (53) imala je ozbiljnih zdravstvenih problema tijekom rada na hit seriji 'Slom'. Rođena Australka otkrila je da se zbog uloge psihoterapeutkinje, koja saznaje da je njezin nevjerni suprug do smrti pretukao ljubavnicu, osjećala jako loše te se borila s anksioznošću.

"Počela sam se zapitkivati tko sam. Čak sam se i fizički osjećala loše, moj imunološki sustav nije znao prepoznati razliku između fikcije i istine. Sve je to bilo jako uznemirujuće za mene", kazala je Nicole u nedavnom intervjuu, u kojem se požalila da je zbog svega imala problema s nesanicom i znala je danima ne zaspati.

Nije ovo prvi put da se slomila

Holivudska zvijezda očito ni nakon svih godina u filmskoj industriji još nije naučila kako "izići" iz uloge. Sa sličnim problemima nosila se i tijekom snimanja serijala "Male laži" u kojem je utjelovila zlostavljanu ženu. Tada je također ispričala kako je padala u depresiju što je utjecalo i na raspoloženje njezine obitelji, glazbenika Keitha Urbana i njihove kćerkice: Sunday Rose (13) i Faith Margaret (11).

image
Nicole Kidman, Hugh Grant i Noah Jupe u seriji 'Slom'.
CAPITAL PICTURES/FILM STILLS/PROFIMEDIA

Crvenokosa glumica koja je 11 godina bila u braku s glumcem Tomom Cruisom, za svoje je probleme svojedobno okrivila njihov zajednički film "Oči širom zatvorene". Šest dana nakon što je film snimljen, njegov redatelj Stanley Kubrick umro je od srčanog udara što je Kidman bio okidač za njezine fobije.

"Noć prije njegove smrti sam mu trebala poslati faks, no iz nekog razloga sam zaboravila. Od tada se panično bojim zvuka telefona u noćnim satima. Puno loših stvari sam doznala na taj način, između ostalog i za smrt mog oca", kaže Kidman, koja se još nije potpuno oporavila od zadnjeg sloma. Za ulogu psihoterapeutkinje glumica je, inače, dobila same pohvale, a sjajno se snašao i Hugh Grant kao njezin televizijski suprug koji je prvi put igrao negativca.

Linker
18. travanj 2024 10:35