Profimedia, AKM-GSI
U SJENI STARIJE SESTRE

Nije joj dovoljno pozornosti: Sama pokrenula šuškanja o trudnoći

Čini se da je reality zvijezda zadužila samu sebe za pokretanje tračeva. Nakon rođendanskog partyja na kojem je popila koju čašicu previše, šuška se da je Khloé Kardashian trudna i to upravo zahvaljujući njezinim objavama.

Nije nikakva novost za Khloé Kardashian da se ponovno našla u centru pozornosti, ali njezini obožavatelji ostali su zbunjeni nakon jedne fotografije koju je objavila sa svoje proslave rođendana. Reality zvijezda svoj je 33. rođendan proslavila okružena obitelji i prijateljima u Kaliforniji, a uspomene je sačuvala na polaroid fotografijama. Set takvih uspomena objavila je i na svojem Snapchatu: ona pozira nasmiješena uz svojeg dečka, košarkaša Tristana Thompsona. Ono što je zaintrigiralo fanove su riječi "mama + tata" napisane na njima zbog čega su mnogi zaključili kako je Khloé Kardashian objavila da očekuje svoje prvo dijete.

Ipak, čini se kako njih dvoje tako samo žele naglasiti koliko su zaljubljeni jer je iduće jutro Khloé Kardashian napisala da joj treba dobar lijek za mamurluk. Šuškanja o njenoj trudnoći stigla su samo nekoliko dana nakon što se medijima proširila vijest da će njezina starija i mnogo poznatija sestra Kim Kardashian i reper Kanye West postati treći put roditelji zahvaljujući surogat majci.

Linker
19. travanj 2024 16:48