Drugačije od drugih

Nije joj mogla prešutjeti: Jane Seymour se izlagala u interjuu, pa joj Joan Collins odgovorila

Sada 88-godišnja glumica poznata po ulozi u Dinastiji ne krije da joj se trend ‘preoperiranog‘ izgleda nimalo ne sviđa, pa rado ‘bocka‘ one koje su mu se odale.

Legendarna glumica Joan Collins nije mogla ne reagirati na tvrdnje kolegice i prijateljice Jane Seymour koja je u nedavnom intervjuu za Daily Express porekla da je imala bilo kakvu estetsku operaciju, što je nazvala rijetkošću u Hollywoodu. Štoviše, Jane je ustvrdila i da poznaje samo još jednu holivudsku glumicu koja "nije ništa radila, iako mislim da do sada možda već i je". Joan, koja broji 89. godinu, u objavi na Instagramu, uz svoju novu fotografiju, poručila je 17 godina mlađoj Jane: "Ja sam još jedna glumica u Hollywoodu koja nije ‘ništa radila‘, a to je već puno nas".

image

Joan Collins ponosi se svojom prirodnošću

STEPHEN LOVEKIN/ SHUTTERSTOCK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pokretni dijelovi

Jane Seymour, možda najpoznatija po ulozi u seriji Dr. Quinn, žena vrač, rekla je u razgovoru i kako zbog svog posla mora imati "sve dijelove pokretne" te da je sada na životnoj točki kada nije sve u savršenom izgledu, nego je važnije dobro odigrati lik. Ipak, glumica je u ranijim razgovorima govorila drugačije. Magazinu People otkrila je još 2007. da je imala manji postupak oko očiju. "Genetski imam vrećice ispod očiju, a snimatelji su se stalno žalili da ne žele beskrajno trošiti novac na njihovo uklanjanje", izjavila je tada.

image

Jane Seymour na premijeri filma "Ruby‘s Choice" u Sydneyu u veljači

RICHARD MILNES/ SHUTTERSTOCK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ranije je govorila i o implantatima koje je stavila u grudi prije tridesetak godina.

"Imala sam 40 godina i prolazila kroz grozan razvod. Stavila sam implantate jer nakon dojenja djece ništa nije ostalo. Iako sam protiv toga, činilo se da je to ipak ispravno učiniti, budući da sam glumica", rekla je za HauteLiving.

Oslobađajuće iskustvo

Jednom je isprobala i botoks i nisu joj se svidjeli rezultati. "Problem je bio u tome što nisam mogla pokretati mišiće na licu. Nisam to ponovila", izjavila je glumica rođena u Engleskoj koja je očarala gledateljstvo još 1973. kao Solitaire u Bondovom filmu Živi i pusti umrijeti. Iste se godine prvi puta slikala za Playboy, što je ponovila 1987., ali i 2018., u dobi od 67 godina. Time je postala i najstarija žena koja je ikada pozirala za Playboy. "Bilo je to oslobađajuće iskustvo", izjavila je.

image

Joan Collins s dva mjeseca starijim Michaelom Caineom u prosincu prošle godine

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

I Joan Collins je rušila rekorde vezane uz legendarni magazin. U prosincu 1983. godine, u dobi od 50 godina, što je tada bila najviša dob Playboyeve ljepotice, i ona je krasila njegovu naslovnicu.

Čitajte i: Tretmani za puni sjaj: Kako se zvijezde pripremaju za izlazak na crveni tepih

‘Užasno puno operacija‘

Ta rođena Londončanka oduvijek je poricala bilo kakvu estetsku operaciju i ne krije da joj se trend "preoperiranog" izgleda nimalo ne sviđa. Dobra je prijateljica s Kris Jenner, matrijarhom klana Kardashian-Jenner, no to je nije spriječilo da "bocne" njezine kćeri.

"Ne želim biti gruba prema njenoj djeci, ali tamo je užasno puno operacija", napisala je u memoarima Moji dnevnici bez isprike, objavljenima krajem prošle godine u kojima se, ne pohvalno, dotaknula i izgleda kolegice iz Dinastije Linde Evans, ali i talijanske dive Sophije Loren.

Linker
24. travanj 2024 08:15