Ipak se sretno završilo

Nije lako biti predsjednikova kći! Jenna Bush prisjetila se kako izgleda romantika u društvu tajnih agenata

Kći predsjednika Busha prisjetila se vremena kada je bila djevojka, a ujedno i ‘prva kći‘. U to je vrijeme njen svaki korak pratila tajna služba - što je njenog sadašnjeg supruga pri njihovom susretu izbezumilo.

Iako je sada udana za njega, nije im baš svaki spoj na koji su otišli bio bajka, otkrila je Jenna Bush Hager kako je izgledao početak romanse sa suprugom Henryjem Hagerom. Kći predsjednika Georga W. Busha podijelila je s gledateljima njene emisije "Today show" priču o kako je rekla - najgorem ‘dejtu‘ ikad.

"Moj najgori prvi spoj uključivao je i tajnu službu, samo ću to reći. Na njemu sam bila s Henryjem, auto mu je ostao bez benzina i krenuo je unatrag te udario u automobil tajne službe", opisala je sastanak koji je bio sve samo ne romantičan.

image
Jenna Bush i Henry Hager u braku su od 2008. i imaju troje djece.
GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Lekcija Donaldu i Ivanki Trump: Kako su Busheve kćeri naučile Obamine djevojčice sve tajne Bijele kuće

Bivša prva kćerka kazala je da je Henry pokušao stati kod benzinske postaje u trenu kada je shvatio da više nema goriva, ali prije nego je uspio doći do tamo - auto mu se ugasio i počeo kliziti unazad po nizbrdici na kojoj su bili službeni čuvari – odsklizao je ravno u automobil tajne službe iza njega", opisala je Jenna.

Nije mu bilo svjedno

"Krenuo je gore, a onda sudar. Ja sam se smijala, ali on je bio prestravljen", dodala je. Unatoč dramatičnom spoju, par se nastavio viđati te su tako postali dokaz da nije potreban savršen spoj, ako među ljudima ima ljubavi. Jenna i Henry vjenčali su se 2008. te sada imaju troje djece Mila (7), Poppy (5), i 18-mjesečni Hal.

Čitajte i: Jenna Bush tužna nakon nereda u Washingtonu: ‘Pod tom kupolom posljednji put sam poljubila djeda‘

Prvu rođendansku proslavu najmlađeg člana Jenna i Henry imali su u kolovozu, a na slavlju su prisustvovali bivši predsjednik George W. Bush kao i supruga Laura. Jenna je tom prilikom otkrila kako je to bio prvi put da su se vidjeli s njenim roditeljima nakon osam mjeseci te da je to drugi put da su vidjeli svog unučića Hala.

Linker
17. travanj 2024 10:55