Nema više spasa

‘Nije mu dobro‘: Kanye West teško podnosi prekid s Kim Kardashian, dok se ona fokusirala na posao i djecu

Iako papiri za njihov razvod još nisu potpisani, sve upućuje na to da je među poznatim supružnicima - gotovo. Prema nekim izvorima, Kim dobro podnosi rastavu, no Kanye je vidno potresen.

Već se neko vrijeme šuška da je brak repera Kanyea Westa i reality zvijezde Kim Kardashian gotov, a to potvrđuju i neki njihovi bliski izvori za strane medije. Kim već neko vrijeme živi sama u Los Angelesu s njihovo četvero djece, dok Kanye vrijeme provodi na svom ranču u Wyomingu.

Kim je navodno već predala papire za razvod kojemu je kulminiralo njegovo ponašanje u proteklih par mjeseci, kada je imao ispade u javnosti i otkrivao njihove obiteljske tajne za vrijeme trajanja njegove predsjedničke kampanje.

Kanye djecu viđa tu i tamo, no čini se da mu udaljenost od Kim jako teško pada. Prema najnovijim informacijama, Kanye je jako potresen cijelom situacijom.

Čitajte i: Kim i Kanye već mjesecima ne žive zajedno: Brak im je na rubu propasti i to su gotovo u potpunosti prihvatili

"Nije dobro. Uznemiren je i vrlo tužan. Zna da je brak gotov i da se trenutno ništa ne može učiniti. Također zna što gubi s Kim", rekao je izvor za magazin People. "Jednostavno nisu na istoj stranici kada je u pitanju njihova budućnost kao obitelj i Kim je ok s tim", dodao je. Iako papiri za razvod još nisu potpisani, on je i više nego siguran te postoji jako mala mogućnost za pomirbu, gotovo nikakva. "To bi moralo biti čudo. Ali Kanye doista vjeruje u čuda", kaže izvor.

Ne želi oca odvojiti od djece

Kim je inače primarni skrbnik za njihovo četvero djece - kćeri North (7 i pol) i Chicago (3), te sinove Sainta (5) i Psalma, koji u svibnju navršava 2 godine. Bez obzira na to što se razvodi od njihovog oca, Kim definitivno želi da on bude dio njihovih života.

Čitajte i: Kim unovčila čak i dramatični razvod od Kanyea Westa! Raspad braka uskoro će biti svima na uvid

"Kim je jasno rekla da Kanye može razgovarati sa svojom djecom kad god poželi. Nikad mu nije prijetila da će mu to braniti. Samo zahtijeva da ih ne ošteti", dodao je izvor.

image
Paparazzi su Kim i Kanyea već nekoliko puta uhvatili kako se svađaju u javnosti.
CPR/DSANCHEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nakon Kanyeovog ispada u kojem je u javnom nastupu otkrio da je Kim htjela pobaciti jedno njihovo dijete, supružnici su pokušali spasiti brak, otputovavši na odmor, no očito je da tu nema popravka. Kanye se nema namjeru vratiti u Los Angeles, što Kim itekako odgovara, a s djecom reper komunicira preko video poziva i telefona.

Čini se da je biznis ipak Kim na prvom mjestu. Prema Page Sixu, odlučila je unovčiti razmirice sa suprugom u posljednjoj sezoni reality showa. Njihove svađe i prepucavanja bit će dostupni gledateljima u drugom dijelu 2021.

Linker
20. travanj 2024 10:20