IZNENAĐENJE

Nije planirala trudnoću s bivšim od Megan Fox: ‘Ne znam kako se to moglo dogoditi‘

Plesačica i glumac sina očekuju početkom srpnja, a iako su planirali bebu u skoroj budućnosti, trudnoća ih je dosta iznenadila.

Australijska plesačica Sharna Burgess čeka bebu s dečkom Brianom Austinom Greenom, i iako je par želio jednog dana imati djecu, trudnoća ih je iznenadila.

"Ne znam kako se to moglo dogoditi jer sam pila kontracepcijske pilule. Razmišljali smo da pokušamo zatrudniti sredinom ili krajem ove godine, haha. Ali svemir je napravio vlastiti plan", otkrila je Burgess odgovarajući na pitanja na Instagramu. Prinovu u obitelji par očekuje 4. srpnja.

"Zaista vjerujemo da se sve događa s razlogom", nastavila je Burgess. "Definitivno je postojao savršen razlog za ovo i mi potpuno vjerujemo u to. Ionako nam je bilo u planu, pa zašto ne ranije", objasnila je plesačica koja će roditi prvo dijete, a Austinu Greenu to će biti peto.

image

Očekuje se da će plesačica dječaka roditi u srpnju

SARA JAYE WEISS/SHUTTERSTOCK

S bivšom suprugom Megan Fox, ima sinove Noaha, Bodhija te Journeyja dok iz veze s američkom glumicom Vanessom Marcil ima 19-godišnjeg sina Kassiusa.

Čitajte i: Daleko od očiju javnosti našao novu sreću: Brian Austin Green čeka dijete s australskom plesačicom

Na pitanje kako se nosi s usporedbama s bivšom Brianovom suprugom Megan Fox, plesačica je odgovorila:

"Inače ne bih odgovarala na ovakva pitanja, ali mislim da se mnoge žene bore s uspoređivanjem s bivšim partnericama sadašnjih ljubavi. Ili s drugim ženama općenito. To je zato što je društvo shvatilo da kompetitivne i da nikako ne možemo biti sretne s onim što jesmo, a da ne želimo ono što 'ona' (ma tko to za vas) ima. Uspoređuju se s našim izgledom i težinom više nego što ih zanima bilo što drugo. Tako da je moj odgovor sasvim jednostavan - ja se ne uspoređujem."

image

Brianu Austinu Greenu ovo će bit peto dijete

LESLEY GARCIA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Slavni tata sasvim se dobro snalazi s klincima nakon razvoda, ali rane nažalost nisu zacijelile

"Megan je sama po sebi nevjerojatna žena. Kao što sam ja sama sebi nevjerojatna žena. Ova predodžba da "slijediš stope" bivših partnera svojeg sadašnjeg partnera je opasna. Ako živiš po toj ideji, onda će te to dovesti i do krajnjeg rezultata - prekida. Ti si jedinstvena žena, ne idi ničijim stopama, napravi svoj put. Kreiraj ga kako želiš", odgovorila je plesačica.

"I zapamtite da su žene nevjerojatna, moćna stvorenja. Ne moramo gaziti druge da bismo se osjećale jačima. Kada pomažemo jedne drugima, međusobno se poštujemo - to je ono što nas uistinu čini nezaustavljivima", zaključila je Burgess.

Linker
19. travanj 2024 10:12