Dave J Hogan
pukla ljubav

Nije potrajalo: Prije 6 mjeseci su se vjenčali u trenerkama, a sada se rastaju

Prošlo je tek pola godine otkako su slavni reper i njegova partnerica na neobičnom vjenčanju kazali 'da', a već je stigla vijest o njihovom razvodu braka, koji će navodno proći u mirnom tonu.

Pravog imena Rory Graham, britanski reper Rag'n'Bone (34) od supruge Beth Rouy se rastaje nakon samo šest mjeseci u braku. Čini se da je vjenčanje za njih bilo kobno, jer su prije toga zajedno u vezi bili 10 godina te su postali roditelji dvogodišnjeg sina Ruebena. Sada su odlučili krenuti svatko svojim putem i ostali su samo dobri prijatelji.

BRIGHTON, ENGLAND - MAY 02: (EXCLUSIVE COVERAGE) Rory Graham, known as Rag'n'Bone Man, and Beth Rouy during their wedding at Lewes Registry Office on May 2, 2019 in Brighton, England.  (Photo by Dave J Hogan/Getty Images)
Dave J Hogan

Par se vjenčao početkom svibnja na sve samo ne tradicionalnoj ceremoniji. Vjenčanje se održalo u Sussexu, uz uži krug bliskih prijatelja, a pjevač poznat po hitu "Giant" i njegova djevojka odlučili su se vjenčati u trenirkama, a isti dress code poštovali su i uzvanici. On je tada nosio trenirku maskirnog uzorka, dok je Beth obukla zelenu sportsku kombinaciju s mačjim glavama. Za lik mačke kao inspiracija je poslužila njihova sphinx ljubimica Patricia, čiji je lik krasio i svadbenu tortu.

"Velika šteta, ali takve stvari se događaju. Njihov sin im je prvi na listi prioriteta. On se ne želi previše izlagati u javnosti i ne žele raditi dramu od cijele situacije", kazao je njegov glasnogovornik za britanske medije. "Samo oni znaju što se dogodilo - tužno je što se ovako završilo", nadodao je.

Linker
17. travanj 2024 01:27