Instagram
I TO SE MOŽE

Nije u šoldima sve: Ella Dvornik oduševila svoje pratitelje nakon što je svoj outfit složila za samo 66 kuna!

Ella Dvornik oduševila je sve kada je svojim pratiteljicama odgovorila koliko je platila suknju i košulju koju je izabrala za gradsku šetnju s kćericom Balie Dee.

Ella Dvornik (27) na Instagramu prati gotovo 350 tisuća ljudi, a njezine svakodnevne objave zabavljaju cijelu regiju. Blogerica se pohvalila fotografijom iz šetnje Zagrebom s kćerkicom Balie Dee u kombinaciji koja je mnoge oduševila. Oduševljenje je bilo još veće kada je Ella otkrila da je za zelenu suknju i košulju zajedno izdvojila samo 66 kuna!

Suknju je kupila putem interneta za 56 kuna, a košulju za samo 10 kuna. Uz to je kombinirala tenisice Reebok i omiljenu bijelu torbu Pinko čija je cijena 3400 kuna.

Osim toga Ella je na svom Instagram profilu ovih dana promovirala novu Esmara kolekciju Heidi Klum koja stiže u jedan trgovački lanac, a domišljata trendseterica često zna posegnuti i za Charlesovom košuljom koja joj posluži kao haljina.

Instagram


Autorica bloga I am Ella, koja na engleskom jeziku piše o putovanjima, modi i svemu što ima veze s ugodama života proširila je posao sa životnim partnerom Charlesom.

Svestrani kakvi jesu shvatili su da su influenceri jako važni, pa ih žele ujediniti na platformi za utjecajne pojedince i brendove koji žele s njima surađivati. Riječ je o projektu Manijak, koji je ime dobio po istoimenoj popularnoj pjesmi Ellinog oca, Dina Dvornika.

Linker
16. travanj 2024 17:08