uživa u majčinstvu

Nikad ne biste pogodil tko je ovo: Slavna mama u šetnji s bebom vješto je skrila identitet

Američka manekenka Gigi Hadid ovih je dana snimljena u šetnji ulicama New Yorka zamotana od glave do pete dok gura svoju djevojčicu u dječjim kolicima.

Iako nijedan slučajni prolaznik ne bi prepoznao Gigi Hadid na ulici, dežurnim paparazzo fotografima to je pošlo za rukom. Manekenka zaštitnu masku i naočale nosi čak i na otvorenom dok gura kolica sa svojom mezimicom koju je rodila u rujnu, a čije ime još uvijek nije otkrila. 25-godišnja slavna ljepotica već je skinula kilograme nakupljene tijekom trudnoće, pa je spremno uskočila u uske hlače svemirskog uzorka na koje je nosila kratku pernatu jaknu i tenisice.

image
Gigi Hadid na ulicama New Yorka prepoznali su samo paparazzo fotografi
FOTOGRAFIJE: PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA PAPCULTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image
FOTOGRAFIJE: JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu dijete je dobila s dvije godine starijim glazbenikom Zaynom Malikom, članom nekad vrlo popularne britanske grupe One Direction. Bila je to jedna od turbulentnijih javnih veza. Zayn i Gigi započeli su vezu 2015., a prvi put su prekinuli nakon tri godine. Tad su se pomirili nakon nekoliko mjeseci da bi ponovno prekinuli u siječnju 2019. godine, a zbližili su se tijekom prosinca iste godine. Devet mjeseci kasnije stigla im je prinova. Čini se kako ih je djevojčica ipak uspjela smiriti.

"Naša djevojčica već je promijenila naš život. Tako sam zaljubljena u nju. Ispunjeni smo nevjerojatnom količinom ljubavi", izjavila je nakon porođaja Gigi, a i njezin partner bio je vrlo nježan i u izjavi: "Opisati kako se trenutno osjećam bilo bi nemoguće. Ljubav koju osjećam za ovo sićušno ljudsko biće naprosto je izvan svih okvira. Zahvalan sam što je mogu zvati svojom i što je imam."

Posebno je emotivna ovih dana bila majka Gigi Hadid, baka Yolanda na svoj rođendan.

"Kad sam se jutros probudila i izbrojala sve svoje blagoslove u životu, ovaj je mali anđeo bio na prvom mjestu. To je sasvim novi osjećaj, osjećam dio svog srca za koji nisam znala da postoji. Jako mi nedostaje mama, ovog posebnog dana koji je nekad bio naš. Prazna rupa u mom srcu koju ne može ispuniti ništa drugo osim ljubavi, poštovanja i zahvalnosti za ženu koja me rodila, voljela i vodila kroz životne uspone i padove. Oduvijek sam znao da je luda za svojom velikom djecom, ali ovo je prvi put da uistinu razumijem dubinu koliko je voljela moju djecu i koliko su blagoslovljena što su imali njezin utjecaj u njihovom životu", piše u objavi emotivna baka.

Linker
24. travanj 2024 11:42