LEGENDARNA PJEVAČICA

Nikad prežaljena glazbenica: Haljina Amy Winehouse s posljednjeg koncerta u Beogradu prodaje se za vrtoglavi iznos

Pjevačica jedinstvenog glasa, Amy Winehouse napustila nas je premlada prije deset godina, a sada se njezina haljina s posljednjeg koncerta u Beogradu prodaje za 14 tisuća funti!

Prije gotovo dva mjeseca obožavatelji diljem svijeta obilježili su desetu godišnjicu tragičnog odlaska legendarne i nikad prežaljene glazbenice Amy Winehouse koja je u 27. godini umrla od trovanja alkoholom.

Veliko ime koje se nikada neće zaboraviti

I dok nakon odlaska "obični ljudi" počivaju u miru, njezino veliko ime zasigurno se nikada neće zaboraviti, zbog čega se sada haljina koju je Amy nosila na posljednjem koncertu u Beogradu 18. lipnja 2011. godine prodaje za vrtoglavih 14 tisuća funti, što je oko 123 tisuće kuna.

Čitajte i: Mučan život žene baršunastog glasa: Prošlo je deset godina od smrti Amy Winehouse, glavni krivac za put u propast je bivši muž?

Riječ je o crno-zelenoj kratkoj haljini s potpisom dizajnerice Naomi Perry, a sav novac će se donirati zakladi Amy Winehouse osnovanoj u znak sjećanja na pokojnu pjevačicu jedinstvenog glasa specifične tamne boje.

image
Haljina koju je Amy nosila na posljednjem koncertu u Beogradu, sada se prodaje za 14 tisuća funti.
-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Neslavni koncert s tužnim prizorima neprežaljene pjevačice

Osim haljine, na aukciji će biti i druge osobne stvari poput torbica i druge dizajnerske odjeće Amy koja je na tom posljednjem koncertu jedva stajala na nogama ispred 20 tisuća obožavatelja u Beogradu prtljajući s tekstom, pogrešno upadajući dok je povremeno prestajala pjevati i teturala na pozornici. Kada je, pak, publika stala negodovati, ona ih je gađala cipelom i u konačnici se povukla, a ubrzo nakon toga je i otkazala turneju.

image
23. srpnja 2011. Amy je pronađena mrtva u svojem stanu u Camdenu.
PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Čitajte i: Stiže novi dokumentarac o velikoj glazbenici iz perspektive njezine majke: ‘Svijet nije poznavao pravu Amy‘

Samo mjesec dana kasnije, 23. srpnja 2011. Amy je pronađena mrtva u svojem stanu u Camdenu, a nedavno je objavljena njezina nova ploča, pod naslovom “Remixes” s hitovima kao što su “Rehab” i “Love Is A Losing Game” u elektroničkom remiksu i penje se na top-listama.

Linker
12. travanj 2024 18:32