Emily Ratajkowski sa suprugom Sebastianom Bearom-McClardom i njihovim psićem u šetnji
 LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Bravo Emily!

Nikome nije vjerna kao njemu! Najseksipilnija žena na svijetu napravila je djelo vrijedno divljenja i sada zasluženo uživa

Emily Ratajkowski udomila je prošle godine Colomba - psa koji je otad njezin vjerni suputnik u osvajanju ulica New Yorka. Čine zajedno divan modni i prijateljski duo.

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski jako dobro zna tko je njezin najbolji prijatelj u životu. S njim provodi najviše vremena, zajedno svakog dana pokore ulice New Yorka, a nije im stran ni pokoji Instagram hit. Govorimo o Colombu, njezinom predivnom psu koji je i najvjernijem kompanjonu u svim avanturama.

New York, NY  - Emily Ratajkowski adds a pop of yellow to the streets of NYC as the model steps out with her pup wearing a mustard yellow mini dress paired with silver Nike Air Max 97's.

BACKGRID USA 2 AUGUST 2019, Image: 462073317, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Emily Ratajkowski psa je udomila prošle godine

Emily i Colombo nerazdvojni su duo. Svojim street style izdanjima u šetnjama sa psom, Ratajkowski redovito obilazi svjetske modne portale i magazine koji obožavaju njezina ležerna izdanja. Inače, manekenka je svog psa udomila u svibnju 2019. godine, uljepšao je on život manekenke i njezinog supruga Sebastiana Beara - McClarda.

New York, NY  - Emily Ratajkowski looks sexy while taking the pooch for a walk around Manhattan.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 471414703, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Emily Ratajkowski psić Colombo vjerna je pratnja tijekom šetnji New Yorkom

Udomila je svog predivnog psa i pružila mu život iz snova

Sebastian se supruzi i njihovom psu povremeno pridružuje u šetnjama, no jasno je kome je Colombo vjeran i tko o njemu najviše brine. Emily mu svu njegovu ljubav vraća, poznata je kao velika ljubiteljica životinja pa je svom mezimcu pružila život iz snova.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Emily Ratajkowski, stepping out in a plunging black top and pleated khakis,  takes her pup Colombo to the park! The growing pup plays catch with Emily and Colombo proves to be quite the trained pup catching the tennis ball and returing it to Emily.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 475535627, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: @JosiahWPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
@JosiahWPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Manekenka i glumica oduševljava svojim modnim odabirima za šetnje sa psom

Modni trik koji želimo ukrasti: Sako je posudila od supruga i stoji joj bolje nego njemu

Udala se prije dvije godine, odlukom šokirala javnost

Inače, Emily Ratajkowski često je proglašavana jednom od najseksepilnijih žena svijeta. Nije je to omelo da svoj privatni život skriva, mnoge je dapače šokirala informacijom da se u tajnosti udala za redatelja i producenta Sebastiana Beara-McClarda u gradskoj vijećnici u New Yorku.

New York, NY  - Emily Ratajkowski seen taking a stroll with her dog

BACKGRID USA 17 OCTOBER 2019, Image: 477446947, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Nikad modno ne griješi, pa čak ni dok se šeta sa svojim mezimcem

Vijest je objavljena u veljači 2018. godine i njome je Emily iznenadila svoje obožavatelje. Naime, prekinula je naprasito dugogodišnju vezu s producentom Jeffom Magidom i vrlo brzo uplovila s drugim u brak. Tek je naknadno otkrila da je sa Sebastianom godinama bila prijateljica, no i da se s njim dugo nije viđala jer je bila u vezi. Svjesna kemije koja je vladala između nje i Sebastiana, Emily je dugo izbjegavala svog prijatelja. Kada su se u konačnici sreli, ubrzo su se i vjenčali, a u obitelj potom doveli i njihovog Colomba.

New York, NY  - Model Emily Ratajkowski stepped out looking sexy displaying her abs during a Friday stroll with her dog Colombo.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 494608294, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Emily Ratajkowski i Colombo nerazdvojni su duo

Linker
19. travanj 2024 05:40