Arhitektica Nina Mia Čikeš
 Bojan Zibar
nakon mirana kurspahića opet ljubi

Nina Mia Čikeš u zagrljaju Croduxovog direktora

Uvijek nasmijana arhitektica Nina Mia Čikeš tek sada neće skidati svoj golemi osmijeh s lica jer ponovno ima leptiriće u trbuhu , a sve zahvaljujući markantnom direktoru u Croduxu, Ivanu Jelčiću

U prosincu prošle godine prekinula je dvogodišnju vezu s glumcem i redateljem Miranom Kurspahićem, ali status solerice nije dugo uživala. Zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš s ulaskom u treće desetljeće pronašla je i novu ljubav. Njezino srce početkom godine osvojio je Ivan Jelčić, izvršni direktor Sektora za električnu energiju u Croduxu. 'Jako smo zaljubljeni, hvala dobrim prijateljima koji su nas upoznali', rekla nam je Nina Mia koja je sretna što s novim dečkom dijeli istu strast prema putovanjima. Par je u veljači posjetio Afriku, a posebno su ih oduševile hit destinacije Marakeš i Maroko.

Zagreb, 011216.
Vidikovac Zagreb Eye.
Konferencija za medije u organizaciji koordinacije svih aktivnih opskrbljivaca elektricne energije u Republici Hrvatskoj. Tema konferencije je bila 'Inicijativa proizvodjaca obnovljivih izvora energije koja vodi do unistenja trzista elektricne energije i HEP-a', a govorili su glavni izvrsni direktor RWE Energija Zoran Milisa, direktor Proneregy Marko Cosic i direktor u tvrtki Crodux Ivan Jelcic.
Na fotografiji: Ivan Jelcic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev

Ljubiteljica putovanja i s bivšim dečkom često je birala zanimljiva odredišta. Prošlo ljeto proveli su na egzotičnom Baliju i Maleziji, a godinu dana ranije upoznali su kulturu Kine. Rado su posjećivali i europske destinacije poput Londona ili Berlina gdje je Nina Mia radila u VOGT Landschaftsarchikten uredu koji se bavi krajobraznom arhitekturom.

Nina Mia Čikeš i Miran Kurspahić

Vintage ekspertica i ljubiteljica retro komada zahvaljujući svom osebujnom stilu često je na listi najbolje odjevenih Hrvatica, a česta je gošća zagrebačkih revija i izložbi koje će pasti u drugi plan jer na listi prioriteta ljubav sada zauzima prvo mjesto.

Zvonimir Ferina
Nina Mia Čikeš

Linker
16. travanj 2024 03:45