Bili su idealan par

Ništa nije došlo preko noći: Cure detalji što je pošlo po krivu između Jasona Momoe i Lise Bonet

Na opće iznenađenje javnosti, dvoje glumaca okončalo je vezu dugu gotovo 17 godina. Iako je od romantičnog prvog spoja do prošlog tjedna među njima sve izgledalo idilično, izvor blizak paru objasnio je kako nije sve bilo divno kako je izgledalo.

Slovili su za jedan od najskladnijih i najljepših parova u Hollywoodu, stoga je vijest da Jason Momoa i Lisa Bonet prekidaju svoju 16 godina dugu vezu šokirao njihove brojne obožavatelje. Tjedan dana nakon javne objave da je njihovom ljubavnom odnosu došao kraj, polako u javnost cure detalji o uzrocima koji su doveli da se dvoje glumaca raziđe. Kako je jedan izvor rekao magazinu People, do te odluke par nije došao "preko noći".

Par je zajednički objavio da se razilazi prošlog tjedna, nakon gotovo 17 godina veze i pet godina u braku. Izvor blizak Lisi Bonet kazao je za američki časopis da je bivši par "bio nevjerojatan godinama, sve dok to nisu prestali biti". "Udaljili su se zbog različitih fokusa", pojasnio je izvor. Putanje njihovih karijera odvele su ih na različite strane. Zvijezda blockbustera (42) poput "Aquamana" i "Dine" snima hit za hitom. "Prije nekoliko godina mučio se da bi dobio neku ulogu. Sada mu je karijera procvjetala i on želi raditi što više može", objašnjava izvor.

image

Jason i Lisa u vezi su bili gotovo 17 godina, od toga pet u braku.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dok on snima na različitim lokacijama, njegova supruga 54-godišnja zvijezda "Cosby showy", nema želju pratiti ga na svakoj lokaciji. "Ona uživa u životu u L.A.-u. Razdvojenost im je teško pala i to se odrazilo na njihovoj vezi. Nekim ljudima to bi ojačalo brak. No za brak Lise i Jasona, razdvojenost je bila katastrofalna", ispričao je izvor.

Čitajte i: Rastava za početak nove godine: Jason Momoa i Lisa Bonet razilaze se nakon 16 godina veze!

Miran razlaz

Unatoč svemu što se izdogađalo Momoa i Bonet su zreli ljudi i zadržat će mirne odnose, pogotovo zbog svoje djece sina Nakoa-Wolfa (13) i kćeri Lole. "Neće to biti razvod pun skandala i međusobnog vrijeđanja. Oboje su vrlo spiritualni i vjeruju u više sile", zaključio je zajednički prijatelj.

Jason Momoa otkrio je da su se on i Bonet razišli objavom na Instagramu, u zajedničkoj objavi koja je sada izbrisana, Lisa nema društvene mreže.

image

Jason i Lisa imaju dvoje djece.

ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Svi smo osjetili pritisak i promjene zbog ovih transformacijskih vremena. Revolucija se odvija i naša obitelj nije iznimka... I tako dijelimo vijest da se rastajemo. Ne zato što mislimo da je vrijedno vijesti, već zato da bismo nastavili sa svojim životima dostojanstveno i pošteno. Ljubav između nas se nastavlja, razvija se na način na koji želi biti poznata i živjeti. Oslobađamo jedno drugo da budemo ono što učimo postati. Učimo našu djecu koliko je moguće živjeti molitvu. Neka ljubav prevlada", zaključili su Jason i Lisa u objavi u kojoj su isključili komentare.

Linker
16. travanj 2024 17:55