Druga prilika za ljubav

Ništa od rastave: Nakon mjesec dana u kamp kućici, Jason Momoa vratio se svojoj ženi

Slavni glumac i njegova supruga Lisa Bonet svom braku su dali drugu šansu, pa se on nakon kratkog solo života vratio u njihovu kuću na brdu iznad Los Angelesa.

Samo mjesec dana nakon što su na svojim društvenim mrežama javno objavili da se razvode, čini se da su se Jason Momoa i Lisa Bonet predomislili. Izvor blizak paru tvrdi da se Jason Momoa vratio kući nakon što je od prekida živio u kamp kućici u vrtu jednog svog prijatelja. Navodno su povukli i papire za razvod i svom braku dali drugu šansu. Izgleda da je ljubav i trud koji su uložili u zajednički život i odnos ipak prevagnuo te da su nesuglasice malo "gurnuli na stranu". Glumac rođen na Havajima svjetsku slavu i horde obožavateljica stekao je ulogom u filmu Aquaman gdje je pokazao svoje isklesano muževno tijelo, a kolegicu Lisu Bonet osvojio je prije sedamnaest godina. Roditelji su 14-godišnje Lole Lolani i 13- godišnjeg Nakoa-Wolfa, a glumica iz braka s Lennyjem Kravitzom ima kćer, danas slavnu glumicu Zoe Kravitz.

image

Jason Momoa s kćeri Lole Lolani i sinom Nakoa-Wolfom na svjetskoj premijeri filma The Batman u Los Angelesu

JOHN PALMER/MEDIA PUNCH/INSTARIMAGES.COM/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jason Momoa nakon razvoda živi u kamperu? Viđen u društvu asistentice u nesvakidašnjem izdanju

U početku njihove veze, Lisa Bonet, koja se proslavila ulogom Denis Huxtable u sitcomu Cosby Show, bila je puno popularnija od svog mlađahnog dečka. No ona se posvetila njemu i njihovoj djeci, a on karijeri. Navodno je to bio i najveći problem u njihovoj vezi jer posljednjih godina Momoa snima film za filmom, dok ona snima "na kapaljku". Ali što god bio problem zbog kojeg su nakon sedamnaest godina odlučili prekinuti, čini se da imaju puno više toga što ih veže, a pomirenju su se najviše razveselila njihova djeca.

image

Momoa sa Zoei na premijeri Batmana

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Da ima istine u tim šuškanjima dokaz i je fotografija koju je ovih dana na svom Instagramu objavio Momoa na kojoj je s glumcem Channingom Tatumom, dečkom njegove pokćerke Zoe Kravitz uz kometar: "Jako sam ponosan na tebe".

Naime, objavio je to uoči jučerašnje premijere filma The Batman u kojem Zoe glumi glavnu žensku ulogu - Catwoman. A na premijeru je došao s Tatumom i svojom djecom kako bi bili podrška Zoe. Doduše, Lisa Bonet nije viđena, no čini se da joj medijska pompa u ovom trenutku ne odgovara.

Linker
20. travanj 2024 13:44