Čeka bolja vremena

Ništa od vjenčanja! Najstariji Beckhamov sin otkazao svadbu, mama Victoria očajna

Vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz trebalo se održati sljedeće godine, no planove im je poremetio drugi val pandemije.

Sljedeća godina trebala je biti u znaku glamurozne i raskošne svadbe između najstarijeg sina Davida i Victorije Beckham, Brooklyna i mlade glumice Nicole Peltz, no nasljednik je odgodio vjenčanje do daljnjeg dok se situacija s koronavirusom ne smiri. Njegova odluka, pišu strani mediji, vrlo je naljutila i rastužila mamu Victoriju koja je jedva čekala da njezin sin stane pred oltar.

Vezu s Nicole, kćeri američkog milijardera Nelsona Peltza, odobrila su oba roditelja, što nije bio slučaj s bivšim Brooklynovim djevojkama. Ipak, on se upravo uz nju uspio "smiriti", a kako je ludo zaljubljen, zaprosio ju je nakon samo devet mjeseci veze koju je trebao ozakoniti sljedeće godine.

Victoria je već počela planirati svadbu pa joj je nagla odgoda došla kao hladan tuš. Naime, Vicky je bila vrlo zaokupljena organizacijom vjenčanja na kojoj se trebala pojaviti sva holivudska i britanska krema, no nije računala na to da će joj drugi val pandemije poremetiti planove.

Beckhamovi su dobili upute od nadležnih službi da vjenčanje mora biti malo i primjereno epidemiološkim mjerama pa ga je Brooklyn odgodio za 2022. godinu.

Nagovara ih i dalje

On i Nicole s tim su se pomirili, no Vicky je ta koja je poprilično očajna zbog svega. "Victoria je u krizi. Ima plan B u slučaju da će ga trebati i nagovara sina i buduću snahu da se ipak vjenčaju sljedećeg ljeta. S druge strane, Davidu to požurivanje nije jasno te smatra da je to čak dobra prilika kako bi se Brooklyn posvetio karijeri i pravilno složio život prije vjenčanja. Ipak, Vicky misli da će već nekako snaći", rekao je izvor za strane medije.

No, čini se da iza svega stoji Victorijina želja da se dokaže obitelji Peltz i pokaže kako joj ni pandemija ne može stati na put te da su Beckhamovi dostojni britanske elite. Prije nego što je Brooklyn ušao s Nicole u vezu, bio je u burnoj ljubavi s manekenkom Hanom Cross. Tabloidi su objavljivali i skandalozne fotografije njihovih javnih svađi pa je jasno da su David i Victoria bili poprilično suzdržani oko te ljubavi njihovog prvog sina, dok za novu žele da uspije.

Linker
25. travanj 2024 19:13