Profimedia, INSTAR Images
TREĆI RAZVOD SLAVNE GLUMICE

Nisu potrajali ni tri godine: Radili su sve da spase svoj brak, ali morali su priznati poraz

U studenome su najavili kako rade sve da spase svoj brak, ali pola godine kasnije priznali su poraz.

I službeno je gotovo: suprug glumice Jennie Garth (46) predao je zahtjev za razvod nakon manje od tri godine braka. David Abrams (36) ovog je petka zatražio razvod u zahtjevu navodeći nepomirljive razlike kao razlog, a ako datum rastave naveden je 29. kolovoz prošle godine.

Hollywood, CA  - Celebrities attend the premiere of National Geographic Documentary Films' 'Jane' at the Hollywood Bowl in Hollywood, California.

Pictured: Jennie Garth, Dave Abrams, Fiona Eve Facinelli

BACKGRID USA 9 OCTOBER 2017, Image: 352416556, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Jennie Garth, David Abrams i Fiona Eve Facinelli na premijeri filma Jane prošle godine u listopadu

Par se upoznao u prosincu 2014., na slijepom spoju, zaručili su se u ožujku iduće godine, a vjenčali četiri mjeseca kasnije na njezinom velikom ranču u Los Angelesu.

- Bilo je nestvarno. Bilo je savršeno. On me upotpunjuje – izjavila je tada glumica koju svi pamte kao Kelly iz tinejdžerske serije „Beverly Hills, 90210“. Da joj u braku ne ide sve po planu otkrio je njezin blizak prijatelj još u studenome prošle godine: tada je on naglasio kako imaju probleme u vezi, ali da se rastaju. Svi su govorili kako rade sve samo da sačuvaju svoj brak, ali sve se čini da nisu uspjeli.

Exclusive-Los Angeles, CA - 4/10/2015 - Jennie Garth and Fiance David Abrams enjoying a round of Golf.

-PICTURED: Jennie Garth and David Abrams
-, Image: 240105640, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Jennie Garth i David Abrams 2015. godine

Za glumicu je to treći propali brak. Prvi put je u braku bila s glazbenikom Danielom B. Clarkom, i to svega dvije godine - razveli su se 1996. Nakon njega se udala za Petera Facinellija s kojim je bila u braku do 2013. - ukupno 11 godina - te imaju tri kćeri: Lucu (20), Lolu (15) i Fionu (11) koje su joj trenutačno najveća podrška.

Objavu dijeli Jennie (@jenniegarth)

Linker
19. travanj 2024 07:36