Moć i novac nisu sve

Nisu se još ni preselili, a susjedi ih već ne trpe: Ivanka i njezin suprug nisu dobrodošli na Floridu

Zbog nedavnih nasilnih prosvjeda u Washingtonu, kćeri Donalda Trumpa i njezinom suprugu Jaredu Kushneru unaprijed je stavljeno do znanja da nisu poželjni u ekskluzivnom seoskom klubu u sklopu njihove nove zajednice u Miamiju.

Mezimica uskoro bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, njegova kći Ivanka, uskoro seli na Floridu sa svojim suprugom Jaredom Kushnerom i njihovom djecom. Naime, par je u prosincu kupio novi dom u ekskluzivnoj enklavi u Miamiju pod nazivom "Billionaire’s Bunker", no čini se da već sada imaju problema sa svojim novim susjedima.

Iako su predsjednički savjetnici postali ponosni vlasnici jedne od 29 rezidencija smještenih na otoku Indian Creek, to ne znači da će biti odmah primljeni u tamošnji ekskluzivni seoski klub. Kako je pojasnio izvor za strane medije, za članstvo u klubu novi kandidat treba biti nominiran i podnijeti formalnu prijavu.

image
Jared Kushner i Ivanka Trump s djecom - kćeri Arabellom i sinom Josephom.
MANDEL NGAN/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: "To će ti biti najveća pogreška": Donald i Ivanka navodno su u svađi, evo čime je ‘zlatna kći‘ naljutila tatu

"No, ako se bilo koji postojeći član kluba usprotivi toj prijavi, kandidat ne može postati članom kluba. Što se konkretno tiče Ivanke i Jareda, mnogi članovi kluba se protive, pogotovo nakon događaja na Kapitolu", rekao je izvor.

"Članovi Indian Creek Country Cluba vrlo su izbirljivi, što znači da se Ivanka i Jared ne moraju truditi prijaviti", dodao je izvor.

Klub, koji broji 300 članova, osnovan je oko 1930. godine, ima golf teren s 18 rupa i restoran s početnim naknadama višim od 150 tisuća dolara. Također je bio dio kontroverze zbog svoje nekadašnje prakse da članstvo dopušta samo nekolicini Židova i ljudima tamne boje kože.

Već su ih pozvali na večeru

Bez obzira na izopćenje iz kluba, Jared i Ivanka su prema nekim izvorima primili par poziva na večeru od drugih stanovnika enklave, većinom republikanaca. Jaredov brat Josh i njegova supruga, supermodel Karlie Kloss također su kupili rezidenciju od 23,5 milijuna dolara u blizini, a obje su kuće smještene na oko 60 kilometara od Mar-a-Laga, gdje će se Donald i Melania Trump preseliti nakon što odu iz Bijele kuće.

image
Jared i Ivanka Trump uskoro s djecom sele na Floridu.
PROFIMEDIA

Čitajte i: Snahe moćne obitelji na suprotnim stranama: Ivanka Trump uz oca do kraja, manekenka Karlie ih osuđuje

Ivanka i njezin otac Donald su prema najnovijim informacijama u svađi jer je Ivanka odlučila otići na inauguraciju Joea Bidena koja će se održati 20. siječnja, a čemu se Donald navodno strogo protivi. Ona se navodno boji da će joj politička karijera propasti nakon očeva odlaska iz Bijele kuće pa se pokušava pod svaku cijenu prikazati korektnom i samostalnom.

"Otac joj je rekao da će, ako se pojavi na inauguraciji, izgubiti desetke tisuća sljedbenika te da će joj to biti najgora odluka u životu", otkrio je izvor blizak Trumpovima.


Čitajte i:

Melania Trump navukla gnjev javnosti jer joj je važnije bilo fotografiranje od izgubljenih života u Kapitolu

Rivalstvo Melanije i Ivanke: Bivša suradnica dala je sve sočne detalje svađa iz Bijele kuće

Otpisani! Ivanka Trump i suprug Jared susreli se s ledenim dočekom u svom gradu

Linker
18. travanj 2024 06:48