SplashNews.com
ljetovanje u velikoj britaniji

Nitko kao mama: Doria Ragland provela je ljeto s Meghan i Harryjem kako bi pomogla u najtežim trenucima

Američki mediji otkrivaju novi detalj iz života lijepe vojvotkinje Meghan i princa Harryja. Meghanina majka dobar dio ljeta provela je s tek vjenčanim parom, a uskoro bi se s njima mogla družiti još više.

Američki mediji otkrivaju novi detalj iz života lijepe vojvotkinje Meghan i princa Harryja. Meghanina majka dobar dio ljeta provela je s tek vjenčanim parom, a uskoro bi se s njima mogla družiti još više.

Dostojanstvena vojvotkinja Meghan pri svakom je pojavljivanju u javnosti nasmijana i opuštena, no svima je poznato da već dulje vrijeme prolazi kroz teško emotivno razdoblje.

The Duke and Duchess of Sussex at the annual WellChild Awards at the Royal Lancaster Hotel in London., Image: 385269236, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Stalni napadi koje joj putem medija iz Amerike upućuju njezin otac i njegova djeca, itekako su potresli 36-godišnju Meghan nakon bajkovitog vjenčanja održanog u svibnju ove godine.

Najnoviji izvori kažu da je Meghan, uz supruga Harryja u najgorim danima obiteljske drame stup oslonac bila i njezina majka Doria Ragland koja je odlučila da kći neće tješiti samo putem telefona, već je spakirala kofere i posjetila mlade supružnike u njihovom domu.



Meghan Markle and her mother Doria Ragland head towards Windsor castle.

Pictured: Meghan Markle and her mother Doria Ragland,Meghan Markle
her mother Doria Ragland
Ref: SPL1700410 190518 NON-EXCLUSIVE
Picture by: SplashNews.com

Splash News and Pictures
Los Angeles: 310-821-2666
New York: 212-619-2666
London: 0207 644 7656
Milan: +39 02 4399 8577
Sydney: +61 02 9240 7700
photodesk@splashnews.com

World Rights, No United Kingdom Rights
SplashNews.com

Kako piše Harper's Bazaar, Doria je Meghan i Harryja posjetila ovog ljeta na nekoliko tjedana, a s njima je boravila u njihovom domu u Oxfordshireu. Doria je uživala u druženju sa simpatičnim princem Harryjem i kćeri pružila potrebnu podršku.

Ovih dana šuška se da je Meghan u drugom stanju pa se nagađa i da je Doria možda i zbog toga boravila u domu popularnog kraljevskog para.

The Duke and Duchess of Sussex attend 100 Days to Peace, a gala music evening marking the centenary of the end of the First World War, at Central Hall Westminster, London, UK, on the 6th September 2018.
06 Sep 2018, Image: 385607674, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Po američkim se medijima već neko vrijeme piše da Doria planira preseliti u Veliku Britaniju kako bi bila što bliža kćeri, a kažu da je zbog toga već napustila svoj posao u Los Angelesu.

Linker
26. travanj 2024 12:28