BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
na van se sve čini blistavo

Nitko nije ni slutio u kakvim je poslovnim problemima Victoria Beckham

Malo tko na ovome svijetu može si dopustiti što si dopušta modna dizajnerica Victoria Beckham - njezina modna tvrtka nije ostvarila profit otkako je osnovana 2008. godine, a strani mediji javljaju da je u prošloj godini, u odnosu na prethodnu, gubitak bio još 20 posto veći.

Modni brend Victorije Beckham u prošloj je godini pretrpio gubitak od 12,3 milijuna funti (preko 107 milijuna kuna) jer je pala potražnja za njezinom odjećom. Tvrtka bivše spajsice, Victoria Beckham Ltd, koja otkako je prije 11 godina osnovana još niti jednom godinu nije završila u plusu, navodno najviše trpi zbog pada veleprodaje.

Ralph Toledando, predsjednik uprave tvrtke, u izjavi za javnost nastojao je ublažiti statistike rekavši je da brend bilježi stagnaciju nakon godina rasta.

Za "Business of Fashion" izjavio je: "Rezultati su u skladu s očekivanjima, nismo bili iznenađeni. Naš je cilj što prije postići profitabilnost. Čvrsto vjerujem da je naša sudbina u našim rukama. Victoria je nevjerojatno talentirana i ako njezin talent spojimo s našim kreativnim timom iz snova, mi smo u stanju ostvariti cilj".

Models present creations during the Victoria Beckham catwalk show at London Fashion Week in London, Britain, September 15, 2019. REUTERS/Henry Nicholls
REUTERS
Nova kolekcija
 

Tvrtku kontroliraju Victoria Beckham i njezin suprug David, bivši nogometaša Engleske, preko njihove tvrtke Beckham Brand Holdings.

Vlastite trgovine imaju u Londonu i Hong Kongu, a luksuzne odjevne komade, obuću i modne dodatke s Victorijinim potpisom prodaju i u robnim kućama. Pronaći se tako mogu primjerice u Harveyu Nicholsu, Selfridgesu i američkom Bloomingdale'su.

New York, NY  - Victoria Beckham is every bit a fashionista as she lands at JFK airport in NYC.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 481249952, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
 

Linker
08. ožujak 2021 01:41