Ronald Goršić / Hanza Media
Nerazdvojni

Nives Celzijus i Dalibor Petko zajedno vježbaju u teretani, ali ne kao ostali...

Otkako su se zajedno natjecali u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato', Nives Celzijus i Dalibor Petko potpuno su nerazdvojni

Nives Celzijus (35) trenutno možemo gledati u novoj seriji Nove TV 'Čista ljubav' čija snimanja nerijetko traju i po 12 sati dnevno. Upravo se zato nakon napornog radnog dana ova Zagrepčanka najradije opušta u teretani gdje joj društvo pravi voditelj 'In Magazina' Dalibor Petko (39) . Nakon što su ljetos svoje fanove zabavljali nestašnim fotografijama s plaže, čini se da ih ni kišni dani ne mogu omesti u zabavi za koju je popularni dvojac uvijek spreman. Ipak, čini se kako Petku uz Nives nije nimalo lako, što je jasno iz pogleda na video koji je objavio na svom Facebooku.

'Do sad smo uglavnom hodali na Sljeme, a sad smo se preselili u teretanu. Ja idem već dosta dugo, a jučer mi se pridružila i Nives. Naše vježbanje izgleda tako da jedan drugog ili bodrimo ili ismijavamo dok se patimo na spravama. Nives malo malo napravi špagu ili neku za mene nedostižnu vježbu istezanja, a jučer me izazvala da radim sklekove dok se ona na meni isteže. Mislila je da neću moći, ali se prevarila. Od sad samo tako radim sklekove', rekao nam je Petko.

Karijera Nives Celzijus nakon showa 'Tvoje lice zvuči poznato' krenula je uzlaznom putanjom pa osim nastupa koje održava vikendima po diskotekama diljem Hrvatske, suvreno vlada malim ekranima te je sve više onih koji gledaju seriju zbog njezinog lika fatalne i strastvene Snježane. 'Najzabavnije mi je to što je ona jako zaljubljena i to me jako veseli jer napokon imam neki ljubavni život, pa makar i imagirarni', rekla je nedavno.

Linker
25. travanj 2024 11:32