Elfs promo
Nije to mala stvar

Nives Ivanišević puca od ponosa: 'Od Gorana sam čula najljepšu vijest, samo sam u drami što ću odjenuti'

Na Danu najbolje domaće glazbe nagrađene su pjesme koje su nas pratile kroz prošlu godinu, a jedna od najraspoloženijih uzvanica bila je Nives Ivanišević koja itekako ima razloga za slavlje.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević nedavno je čula divnu vijest - suprug joj je dobio VIP ulaznicu za Međunarodnu tenisku kuću slavnih, a mama malenog Olivera je sada na slatkim mukama. Nas je zanimalo gdje je bila kada se doznala vijest.

"Morat ću vas malo razočarati, ipak sam doznala nešto prije svih. Sjedila sam s Goranom na kauču i baš je bio neki dan koji nije imao smisla. I onda mi je rekao: 'E, imam ja nešto lijepo za podijeliti. Nisam bila previše iznenađena, jer sam znala da će se to dogoditi", rekla nam je Nives koja je zbog toga u velikim dilemama.

"Velika je to stvar, ići ćemo u Newport 18. srpnja i mogu reći da ne mogu dočekati taj dan. Samo sam sad u drami kakvu ću haljinu odabrati za tu važnu prigodu, a morat ćemo i odijelce nabaviti za Olivera", rekla nam je sa smiješkom Nives, koja se vratila na posao nakon porodiljnog u listopadu prošle godine.

Zagreb, 300119. 
Muzej Mimara. 
Izbor za pjesmu godine Narodnog radija, Dan najbolje domace glazbe. 
Na fotografiji: Goran i Nives Ivanisevic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadic / CROPIX
Goran i Nives Ivanišević

Kao i svim novopečenim majkama, ni njoj to isprva nije bilo lako.

"Bilo mi je neobično odvojiti se od Olivera prvih nekoliko dana, ali meni je moj posao zabavan i dok ga radim imam osjećaj kao da sam s obitelji. Zapravo, činilo mi se kao da sam se vratila doma. S djetetom sam prije i poslije posla, kao i svaka majka kojoj završi porodiljni", dodala je Nives koja očito uspjeva uskladiti sve poslovne i obiteljske obaveze, jer izgleda i svježe i naspavano.

"Ma, samo sam se našminkala...", otkriva i nastavlja u čemu je tajna: "Moram reći da beba uglavnom dobro spava." Tek se tu i tamo dogodi da se njen i Goranov sin noću budi, rekla nam je Nives.

Ivan Dabac

Na Danu najbolje domaće glazbe slušatelji Narodnog radija odlučili su da su 'Sve dok sanjaš' Franke Batelić i 'Voli me' Petra Graše - Pjesme godine 2019., a Nives je ponosna što nagrada Narodnog radija ima i humanitarni karakter. Sva sredstva od prodaje ulaznica idu za akciju 'Slušaj svoje srce' u kojoj Narodni prikuplja sredstva za pomoć Kliničkim bolničkim centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku za kupnju prijeko potrebne medicinske opreme.

Ivan Dabac

A dobitnici su...

Svoje mjesto u top 10 osigurali su, osim pobjednika Petra Graše (Voli me) i Franke (Sve dok sanjaš), Jelena Rozga (Moje proljeće), Jure Brkljača (Ne postojim kad nisi tu), Damir Kedžo (Srce mi umire za njom), Mia Dimšić & Marko Tolja (Sva blaga ovog svijeta), Nina Badrć (Volim te, volim), Opća opasnost (Sad mi reci), Klapa Rišpet (Ja samo za te živin) i Tony Cetinski (Čekam te).

Linker
16. travanj 2024 11:29