Instagram Nives Ivanišević
Fotka je čista radost

Nives Ivanišević se vratila na posao, svi su je jedva dočekali: 'Nedostajao nam je tvoj veseli glas'

Poznatoj radijski voditeljici završio je porodiljni dopust, a poznatom glasu radijskog etera danas su se razveselili brojni slušatelji

Nives Ivanišević (37) nakon što je u rujnu prošle godine postala majka malenog Olivera, vratila se u studio Narodnog radio. Poznata voditeljica malo više od godinu dana je vrijeme provodila u kućnoj oazi, uz sin Olivera i supruga Gorana. Povratak na posao napravila je u velikom stilu i to tako da ju je kolega Tomislav Cvetković nosio na leđima, a poznata mama nije skidala osmijeh s lica.

"Tomislavko i ja, svaki radi dan od 13-17 h na Narodni radio", napisala je Nives na svom Instagramu, a svi su joj poželjeli dobrodošlicu.

 Zagreb, 120919.
 Bogoviceva , Nova ploca.
Vanna,  promocija novog albuma 
Na fotografiji: Tatjana Juric , Nives Canovic Ivanisevic i Vanna.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Tatjana Jurić, Nives Čanović Ivanišević i Vanna

"Nedostajao nam je tvoj veseli glas!", "Dobrodošla!", stoji u brojnim komentarima nakon objave. Na Narodnom radiju ovih dana se dogodila velika smjena. Doris Pinčić Rogoznica nedavno je s radija otišla, a samo nekoliko dana nakon toga vratila se Nives Ivanišević.

''Koja mama stigne sve, ta mama laže ili je super mama, zato što stalno se nešto radi oko njega ili jede ili se presvlači ili se kupa ili se igra s njim, ali u principu dobro ja to hendlam'', rekla je Nives jednom prilikom u televizijskom intervju. Uz to što je u potpunosti bila posvećena malenom sinu dobro joj je, kaže, ponekad došlo druženje s kolegicama, a uvijek je naglašavala da se veseli povratku na posao.

Dječačić Oliver rodio se 7. rujna 2018. Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima sina Emanuela i kćer Amber Mariju.

Linker
09. travanj 2024 02:37