POBJEDNIČKI NIZ

Njezina Lady Di je neponovljiva! U očekivanju Oscara Kristen Stewart nastavlja osvajati nagrade

Američka glumica proslavila se glavnom ulogom u filmskom serijalu ‘Sumrak saga‘, a naslovna uloga u filmu ‘Spencer‘ donijela joj je najveća priznanja i nominaciju za Oscara.

Kad se u crnoj korzet haljini, s prozirnim dijelom koji joj je otkrivao donji dio torza, pojavila na pozornici dvorane Arlington Theatre u Santa Barbari, gdje joj je uručena nagrada American Riviera za najbolju glumicu u filmu "Spencer", 31-godišnja Kristen Stewart nije mogla suspregnuti ponos i uzbuđenje.

image

Kristen Stewart zablistala je u korzet haljini

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

"Hvala vam što ste mi dodijelili ovo važno priznanje koja pridonosi osjećaju da će ovo biti moja najbolja godina", izjavila je Stewart kojoj je nagradu uručila kolegica Charlize Theron (46).

Njih dvije imaju zajedničku povijest pred kamerama, skupa su snimile film "Snjeguljica i lovac", redateljski prvijenac Ruperta Sandersa 2012., koji je Kristen Stewart odabrao za Snjeguljicu, a Charlize Theron dodijelio ulogu zle kraljice Ravenne.

Čitajte i: TRAŽI SE FILMSKA MADONNA! U IGRI JE SEDAM SLAVNIH IMENA, ALI PRVO TREBAJU PREŽIVJETI AUDICIJU

Prema općem mišljenju Kristen Stewart nikad nije izgledala bolje na filmskom platnu, a Charlize Theron je oduševila kritiku nadogradivši inače plošni lik iz bajke istinskom nesrećom i uplašenošću svog karaktera, koji je u naličju buke, galame i taktika zastrašivanja ostavljao dojam potpune nemoći.

image

Na londonskoj premijeri filma 'Snjeguljica i lovac' 2012.: Kristen Stewart, Charlize Theron i Chris Hemsworth

JOANNE DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

"Pravo mi je zadovoljstvo bilo pratiti razvoj tvoje karijere, a uloga Lady Diane je sigurno njezin vrhunac. Nije jednostavno odigrati jednu od najvećih povijesnih ikona s kraja dvadesetog stoljeća, ženu koja je bila i ostala nadahnuće generacija, no ti si nam uspjela dati duboki uvid u njezinu dušu i postupke", izjavila je Charlize Theron.

image

Glumica je dobila nagradu American Riviera u Santa Barbari

CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK

"Stvarno su mi j..eno važne tvoje riječ, hvala ti", zahvalila je kolegici Kristen Stewart koja je za ulogu princeze od srca nominirana i za Oscara. Za glumicu je, kako je svojedobno izjavila, ta uloga bila veliki izazov, jer je omiljena Diana Spencer duboko u sebi bila nesretna i osamljena žena.

Linker
18. travanj 2024 09:08