Ide vrijeme

Nježna strana Chrisa Hemswortha: Zna se tko je Thorova ‘šefica‘, mezimica i superjunakinja

Kao i mnogi očevi, i australska filmska zvijezda suočila se s neumitnom činjenicom da njegova princeza više ne želi tatine izljeve nježnosti u javnosti jer je velika pa joj je posvetio preslatke fotografije

Premda spašava svijet u filmskoj franšizi o Marvelovom super junaku Thoru, za australskog glumca Chrisa Hemswortha postoji samo jedna "šefica" - njegova kćer India Rose. Proljetos je proslavila deseti rođendan, zacijelo je već počela pričati ocu da je velika djevojka i moliti ga da je ne sramoti izljevima nježnosti na javnim mjestima.

Kako bi se podsjetio na dobra, stara vremena kad su on i njegova supruga Elsa Pataky bili najvažniji u životu svoje kćeri, objavio je dirljivu uspomenu sa snimanja filma "Thor: The Dark World iz 2013", kad je India bila malena.

Nema tko se nije rastopio gledajući golemog mišićavka kojeg je jednim pogledom oko prstića smotala njegova beba.

Kako se njegova mala-velika djevojka ne bi naljutila, objavio je i fotografiju sa seta posljednjeg filma iz Marvelove franšize, "Thor: Love and Thunder". Drži kćer u naručju, a jasno se vidi da je India sad već velika, pa se vjerojatno nije naljutila zbog tatine geste.

Iako je glumac sa suprugom dobio osmogodišnje blizance Sashu i Tristana (u Australiji ih već uči surfati), ne krije tko mu je mezimica. Što god djevojčica rekla, uvijek će ostati tatina kći.

Linker
25. travanj 2024 16:42