Primjer sretnog odnosa

Njihov brak jedan je od najdugovječnijih u filmskoj industriji! I nakon 23 godine sve duguju samo jednom

Slavni glumci zaljubljeni su kao i prvog dana, međusobno se podupiru i možda zvuči kao klišej, ali tajna njihovog braka je u jednoj vrlo jednostavnoj stvari.

Glumci Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick u braku su već 23 godine, što je za brakove u filmskoj i showbizz industriji zaista impresivna brojka. U novom intervjuu Broderick je otkrio kako su i dalje zaljubljeni te da je njihov odnos jači nego ikada prije, a sve zbog jednog važnog detalja.

"Ne znam tajnu sretnog braka koju mogu svi primijeniti, ali za mene i Sarah je to komunikacija. Stalno razgovaramo i nastojimo razgovorom riješiti sve probleme. Jako sam zahvalan i jako je volim", rekao je glumac koji je u braku sa Sarah dobio sada 11-godišnje blizanke Marion i Tabithu i sina Jamesa (18).

"Ne mogu vjerovati da je prošlo već 23 godine od našeg vjenčanja. Uopće se ne osjećam tako... I ne mogu vjerovati da James ima već 18", dodao je.

Osim što je glumica, Sarah Jessica je uspješna dizajnerica cipela, a njezin suprug ne može se načuditi koliko je Sarah talentirana. Naime, prije pandemije zajedno su glumili u predstavi "Plaza Suite".

"Bila je toliko odlična u toj ulozi. Nikada nisam uz nju glumio na kazališnim daskama ili općenito pa sam ostao 'paf' koliko je pametna, smiješna i sjajna glumica", nahvalio je Broderick svoju suprugu.

Sarah je pak ranije ove godine rekla kako sa suprugom ne razgovara o poslu jer se svoj privatni i profesionalni život trudi držati odvojenima.

"Posao ne dolazi na tapetu toliko često. Možemo o njemu razgovarati, ali mislim da svatko treba pauzu za razmišljanje i razgovor o nečem drugom. Mislim, nije realno kad pogledate jer me doma čeka troje djece i zašto bismo onda uopće spominjali posao?", zaključila je Parker.

Linker
19. travanj 2024 10:48