Profimedia, AKM-GSI
SIMPATIČNE PRIJATELJICE

Njihovo prijateljstvo ne blijedi: Drew Barrymore posvetila Cameron Diaz najslađu Instagram objavu

Lijepo je kad prijateljstva traju desetljećima, a još je ljepše znati da je to ostvarivo i u pomalo ‘ludom’ holivudskom svijetu. Cameron Diaz(45) i Drew Barrymore(42) jedan su od najboljih primjera po tom pitanju, a fotografi su ih jučer, opuštene kao i uvijek, zatekli u kupovini namještaja. Nešto kasnije, Drew je na Instagramu postavila fotografiju s divnom posvetom.

'Charliejeve anđelice' nerazdvojne su od snimanje te komedije iz 2000. godine, ali, njihova povezanost nastala je još u tinejdžerskim danima. U to vrijeme obje su živjele u Los Angelesu, a Drew je između castinga povremeno prala suđe u lokalnim kafićima, dok je Cameron zarađivala kao model. Drew za svoju prijateljicu ima samo riječi hvale, baš kao i Cameron za nju.

Nakon što su ih životni putevi na neko vrijeme razdvojili, Diaz je nazvala Barrymore uoči snimanja 'Charliejevih anđela' i rekla joj kako želi da upravo ona glumi uz nju u tom kino megahitu. Njihov odnos tada se zauvijek učvrstio, a medijima nerijetko daju izjave o svom prijateljstvu.

Tako je Drew svojevremeno izjavila kako je 'njezina Cameron osoba za apsolutno sve – kuhanje u dvoje, izležavanje na kauču, ali i izvlačenje iz zatvora. Po potrebi.'

Očito je i Drew 'osoba za sve', jer fotografi su ih jučer zapazili u šetnji tijekom koje je svojoj prijateljici Cameron pomagala birati novi namještaj u nekoliko holivudskim salona.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE* Former
Profimedia, AKM-GSI

*PREMIUM-EXCLUSIVE* West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE* Former
Profimedia, AKM-GSI

*PREMIUM-EXCLUSIVE* West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE* Former
Profimedia, AKM-GSI

Cameron je tom prigodom odjenula crnu ljetnu haljinu s bijelim točkicama i kratku traper jaknu, dok je Drew odabrala tamne hlače i crvenu bluzu s cvjetnim uzorkom, a na glavi je nosila veliki crni šešir.

Kasnije tog dana, na svom Instagram profilu objavila je preslatku fotografiju i posvetu koja potvrđuje da ovo holivudsko prijateljstvo raste iz godine u godinu.

Linker
24. travanj 2024 09:16