NOVA LJUBAV

Njihovo prvo Valentinovo: Zbog njega je ostavila supruga i tri sina, sada uživa kao nikad

Glumica i glazbenik potpuno su nerazdvojni otkako su se zaljubili prije sedam mjeseci, stoga ne čudi što su svoje prvo Valentinovo proslavili strastvenim fotografijama i porukama.

Megan Fox (34) i Machine Gun Kelly (30) prvi su se puta pojavili zajedno na crvenom tepihu na dodjeli američkih glazbenih nagrada u studenom 2020. iako se o njihovoj ljubavi šuškalo mjesecima ranije. Jučer su proslavili svoj prvi Dan zaljubljenih nikad viđenim fotografijama njihove romanse uz stihove ‘putovanje će vjerojatno biti opasno, ali nema odredišta bez njega‘.

Američka glumica sredinom prošle godine nakon deset godina braka ostavila je supruga Briana Austina Greena s kojim ima tri sina. Kap koja je prelila čašu ionako dotrajalom braku je njezina afera s mladim reperom Kellyjem s kojim se spetljala na snimanju zadnjeg projekta.

"Nosim tvoju krv oko vrata", napisao je glazbenik rođen kao Colson Baker na Instagramu uz fotografiju Megan kraj koje je dodao: "My Bloody Valentine."

Čitajte i:Nema povratka na staro: Megan Fox i Brian Austin Green svoje nove veze ‘podigli‘ na novu razinu

Par je nedavno pokrenuo glasine o zarukama nakon što je Megan primijećena kako nosi prsten na lijevoj ruci, no njihovi su prijatelji to demantirali. Dodali su kako je par u vrlo ozbiljnoj vezi te da planiraju svoju budućnost provesti zajedno. Glumica je, naime, još uvijek u procesu finalizacije razvoda od Briana Austina Greena te čeka da se ta priča završi kako bi mogla krenuti dalje.

image
Megan s bivšim suprugom Brianom Austinom Greenom
FOTOGRAFIJE: BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Fox i Kelly upoznali su se na snimanju svog nadolazećeg filma "Midnight in the Switchgrass" i službeno postali par kada su na Instagramu to potvrdili prošloga srpnja.

Čitajte i: Svi su se zagledali u prsten na njeznoj ruci: Megan Fox i Machine Gun Kelly su zaručeni?

Nedugo zatim Megan je u intervjuu priznala da je nakon svega nekoliko minuta druženja s kontroverznim reperom znala da će se nešto između njih dogoditi

image
Machine Gun Kelly u jednom je intervjuu otkrio kako je Megan bila iznimno uporna pri upoznavanju

FOTOGRAFIJE: ABC/SHUTTERSTOCK ABC/SHUTTERSTOCK

"Iste minute kad smo se našli u prostoriji postojala je ta neka neopisiva kemija. Umjesto srodne duše, ovo je bio blizanački plamen, a to je spiritualni koncept povezanosti dvaju duša. Dakle mi smo zapravo dvije polovine iste duše. To sam mu rekla čim sam to osjetila", objasnila je Fox.

Linker
16. travanj 2024 17:11