Profimedia, Face To Face A
SVE SU ZALJUBLJENIJI

Njima sedma godina braka nije krizna: 'Neka nam je još 100!'

Iako se poznaju još od tinejdžerskih dana, njihova ljubav dogodila se tek 2008. godine i traje i dalje: pjevačica Alicia Keys (36) i glazbeni producent Swizz Beatz (38) proslavili su sedmu godišnjicu braka i pokazali da ih "krizna" godina nimalo ne brine. Dapače, sve su zaljubljeniji.

- Danas nam je sedma godišnjica braka i stvarno sam uzbuđena! Sve se više volimo, puni smo potencijala i uzbuđeni smo oko onog što nam donosi budućnost. Ponosna sam na ljubav koju dijelimo sa svima s kojima smo povezani i jedva čekam svaki dan do kraja naših života. Hvala ti što si mi pokazao kako izgleda sloboda u ljubavi – napisala je glazbenica Alicia Keys uz pomalo psihodeličnu fotografiju s njihovog vjenčanja.

Objavu dijeli Alicia Keys (@aliciakeys)

Par je vezu započeo 2008. godine, a zaručili su se dvije godine kasnije, kada su saznali da će postati roditelji. Par se vjenčao u srpnju 2010. godine na Korzici, a danas su ponosni roditelji 6-godišnjeg Egypta i 2-godišnjeg Genesisa.

Poruku povodom obilježavanja godišnjice braka uzvratio je i glazbeni producent Swizz Beatz: - Prije sedam godina dogodila se magija. Ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi kada se zabavljaš i osjećaš se mlado samo zbog ljubavi. Neka nam je još 100 godina. – napisao je na svojem Instagram profilu uz kolaž njihovih fotografija ite svojoj supruzi zahvalio na godinama ljubavi i podrške.

Svoj dan proslavili su romantičnom večerom: uživali su u lijepom ugođaju koji je postignut s mnogo malih svjećica duž stola, a vinom su nazdravili za još mnogo godina ljubavi.

Objavu dijeli Alicia Keys (@aliciakeys)

Linker
17. travanj 2024 04:51