Instagram
DUG PUT

Njima ‘sedma’ nije krizna: Pjevačica sa suprugom proslavila godišnjicu braka u iščekivanju najljepšeg poklona

Ivana Marić (34) sa suprugom Vjekoslavom Šunjićem (47) u sretnom je iščekivanju njihovog drugog djeteta. Sretnu vijest popratila je romantičnom fotografijom i osvojila srca svojih obožavatelja.

Prije osam godina Vjekinu i Ivaninu ljubav okrunila je djevojčica Vita kojoj su se roditelji ovog ljeta u potpunosti posvetili prije dolaska prinove u njihovu malu i sretnu obitelj.

Sve lijepe i dragocjene ljetne trenutke koje s najdražima provodi u rodnoj Hercegovini, ali i na moru, pjevačica objavljuje na svom Instagram profilu koji vrvi komentarima i lijepim željama prijatelja i pratitelja. Nerijetko padaju i komplimenti na Ivanin izgled, jer, iako će za nekoliko mjeseci roditi, 34-godišnja je zadržala divnu figuru.

Moji....#myfamily

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Trudnica se kofrči #pregnant #feelinggreat #fotovita

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Uz sve morske radosti i aktivnosti, u formi ju svakako drže i nerijetke vikend gaže koje i dalje strastveno odrađuje. Na bini se, kako nam je nedavno izjavila, fantastično osjeća unatoč povremenim uobičajenim trudničkim mučninama. Uostalom, uz sunce, more i osmijehe najmilijih sve je ljepše i jednostavnije.

Veličanstvena tvrđava Sv.Mihovila na Ugljanu! #familytime #myfamily #samojako @tutajames

A post shared by Ivana Marić (@theivanamaric) on

Linker
25. travanj 2024 15:37