John Pavlish
u čarobnom ambijentu

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović oduševila i poznate Hrvatice

Dugo očekivanu modnu reviju Aleksandre Dojčinović nisu propustili nasljednici Ivana Meštrovića – sin Mate Meštrović sa suprugom Rumjanom, te brojni poklonici Lei Lou brenda kao što su Ljupka Gojić Mikić, Bojana Gregorić, Branka Krstulović, Lejla Filipović, Judita Franković, Iva Šulentić, Daniela Trbović, Ecija Ojdanić, Ana i Jole Čagalj, Monika Kravić, Petra Kurtela, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Ergić, Mirna Maras Batinić, Korana Gvozdić, Renata Sopek...

Poznate dame mahom u haljinama Aleksandre Dojčinović sinoć su u neodoljivom ambijentu pratile petu samostalnu modnu reviju Aleksandru Dojčinović koju je ovoga puta smjestila u Atelijer Meštrović na Gornjem gradu na kojem je u Preporodnoj palači Narodnog doma dizajnerica održala svoju prvu reviju prije pet sezona.

Sam je događaj imao ponešto drugačiji sociološki prizvuk od njezinih dosadašnjih, budući da se ovom revijom obratila direktno mladima, podsjećajući ih na važnost odabira pravih životnih uzora, a ne instant zvijezda čiji uspjeh nerijetko ne potraje ni onih magičnih pet minuta slave.

Otkrivajući im Ivana Meštrovića, Aleksandri Dojčinović pošlo je, naime za rukom, ono što nije mnogima prije nje - osuvremenjivanje ostavštine našeg najslavnijeg kipara, ponajprije kuće u kojoj je živio, a koja je danas muzej s njegovim značajnim djelima. Atelijer Meštrović kao kulisu za modnu reviju sam kipar teško je svojevremeno mogao zamisliti, međutim, sasvim je sigurno da bi tu ideju ovaj osvjedočeni ljubitelj društva i društvenih događanja, koji je prijateljevao i s Nikolom Teslom i Augusteom Rodinom, pohvalio i pozdravio.

John Pavlish
Aleksandra Dojčinović
John Pavlish
Renata Sopek
John Pavlish
Petra Kurtela
John Pavlish
Oliver Mlakar
John Pavlish
Monika Kravić
John Pavlish
Mirna Maras Batinić
John Pavlish
Ljupka Gojić Mikić
John Pavlish
Lejla Filipović
John Pavlish
Korana Gvozdić
John Pavlish
Judita Franković
John Pavlish
Ivana Ergić
Johjn Pavlish
Iva Sulentić
John Pavlish
Iris Androšević Pinjuh
John Pavlish
Daniela Trbović
John Pavlish
Branka Krstulović
John Pavlish
Bojana Gregorić Vejzović
John Pavlish
Antonija Stupar Jurkin
John Pavlish
Ana i Joško Čagalj
John Pavlish
Aleksandra Dojčinovic i Ljupka Gojić Mikić

BAJKOVITE LEI LOU HALJINE KOJE SLAVE ŽENSKO TIJELO POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
10. travanj 2024 03:19