REUTERS
Najbolji uz najbolje

Nova obiteljska fotografija Luke Modrića je apsolutni hit: Kapetanovo zlato nosi njegovo omiljeno priznanje

Obitelj Modrić s ponosom je pozirala kraj svih priznanja koje je osvojio slavni hrvatski nogometaš, no jedno priznanje mu je ipak najdraže. U novogodišnjoj noći medalju zlatnog sjaja je nosila njegova kći Sofija.

Kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću (33) prethodna godina će zauvijek ostati u pamćenju. Osvojio je sve što je mogao: Zlatnu loptu za najboljeg nogometaša svijeta u 2018. godini, a proglašen je najboljim i u izborima FIFA-e i UEFA-e.

Sva ta priznanja primio je okružen svojom obitelji: suprugom Vanjom (36), Ivanom (8), Emom (5), Sofijom (1) koji su mu uvijek bezuvjetna potpora.

Instagram

'Bez njih nikada ne bi postao ovo što jesam', uvijek naglašava Luka. Nakon puno rada, ove blagdane obitelj uživa u stvaranju lijepih uspomena. Nedavno su objavili fotografiju gdje cijela obitelj kraj bora pozira u identičnim pidžamama, a ovoga puta, lijepa obitelj pozira uz čaše šampanjca, dok malena Sofia oko vrata nosi tatinu srebrnu medalju sa Svjetskog prvenstva u Rusiji.

'Obitelj mi je najvažnija jer su uvijek uz mene i u onim najtežim trenucima i njima se najviše zahvaljujem", poručio je Luka dok je primao nagradu za sportaša godine u režiji Sportskih novosti.

Ušminkani za doček Nove godine obitelj Modrić je nazdravila uspjesima i poželjela svima sve najbolje u 2019. Svakoga je na stolu čekala časa s pjenušcem za poziranje dok je Luka sa smiješkom obgrlio najveću nagradu - svoju obitelj.

Linker
19. travanj 2024 22:52