Instagram
Malo im za sriću triba

Nova obiteljska fotografija Petre Nižetić sve govori: 'Umorni smo, ali nikad nismo bili sretniji

Prekrasna obiteljska fotografija raznježila je mnoge prijatelje Petre Nižetić Mastelić koja je svoju sreću pronašla u San Franciscu gdje je posvećena svom sinčiću i suprugu.

Petri Nižetić Mastelić (38) život je bogatiji i sretniji nakon što je ovog proljeća proširila obitelj. Poznata mama i njezin suprug Frano krajem svibnja su upoznali malenog nasljednika i od tog trenutka sve je podređeno njemu.

Četiri mjeseca je prošlo otkako im je u obitelj i srca ušao maleni Jozo, a Petra je nedavno podijelila obiteljsku fotografiju s Ocean plaže, inače najveće plaže San Francisca, na kojoj je u zagrljaju sa sinom i suprugom koji nosi surfersko odijelo i dasku za surfanje.

"Ovo smo mi. Malo smo umorni, ali nikad nismo bili sretniji", napisala je voditeljica, producentica i modna blogerica kraj fotografije na kojoj je sigurna u zagrljaju svojih najmilijih muškaraca.

Nakon što je poznata Splićanka postala majka napisala je vrlo emotivnu objavu na društvenim mrežama, znajući da su joj se sada prioriteti drastično promijenili.

"Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvati, mali čovječe Jozo", napisala je uz fotografiju kojom je prvi put pokazala svojeg sinčića kojem su dali dalmatinsko "retro" ime.

Petrin godinu dana mlađi suprug Frano, bivši košarkaš rodom iz Sinja, nakon sportske karijere u San Franciscu je pokrenuo vlastitu građevinsku tvrtku koja uspješno posluje, a zadnjih godina u poslu mu pomaže i Petra. Osim toga, za taj kalifornijski grad vežu ih i najljepše uspomene: prije tri godine pred američkim su matičarem ozakonili svoju vezu koju su započeli godinu dana ranije na Visu, a prošle godine su pripredili i crkveno vjenčanje u Splitu.

Instagram

Matej Pašalić/Privatna arhiva
Petra Nižetić

Linker
18. travanj 2024 17:42