Reuters/Hanza Media
ZABAVLJA INTERNET

Nova skulptura Cristiana Ronalda postala hit na internetu

Jedna od najpopularnijih fotografija ovog tjedna bila je statua portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, otkrivena u srijedu na Međunarodnom aerodromu Madeira, čije je ime sada promijenjeno u čast Cristiana Ronalda.

Skulptura je u kratkom roku postala glavna tema na internetu, ali ne zato jer je "slika i prilika" jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice. U kratko vrijeme je postala predmet izrugivanja i inspiracija za brojne memove, zbog čega ju je Emanuel Santos, njezin kreator, odlučio obraniti izjavom da je „nemoguće udovoljiti Grcima i Trojancima“ te da je sve to stvar ukusa.

Cristiano Ronaldo attends the ceremony to rename Funchal airport as Cristiano Ronaldo Airport in Funchal, Portugal March 29, 2017. REUTERS/Rafael Marchante
REUTERS/Hanza Media

A bust of Cristiano Ronaldo is seen before the ceremony to rename Funchal Airport as Cristiano Ronaldo Airport in Funchal, Portugal March 29, 2017. REUTERS/Rafael Marchante     TPX IMAGES OF THE DAY
REUTERS/Hanza Media

Naravno, ljudi su se na Twitteru odlučili dobro našaliti na račun neobične biste slavnog nogometaša, koji je na glasu kao nevjerojatno tašt, a ovo je već drugi put da je njegova skulptura napravljena iznimno neuvjerljivo: prvi je bio kip otkriven 2014. godine u njegovom rodnom gradu.

Linker
17. travanj 2024 09:32