Tko je on?

Nova zvijezda serijala kojeg žene obožavaju ne skriva opčinjenost: ‘Srce mi je ostalo u Parizu‘

Engleski glumac tumači ulogu sarkastičnog bankara koji podbada Emily zbog njene opčinjenosti francuskom prijestolnicom, već privlači uzdahe gledateljica.

Doživjeti Grad svjetlosti bez romanse za glavnu junakinju Netflixove serije "Emily u Parizu" - čija se druga sezona odnedavno prikazuje - nemoguća je misija. Zato se u nastavku dogodovština o mladoj američkoj propagandistici u francuskoj metropoli pojavljuje Lucien Laviscount (29), engleski glumac koji tumači ulogu Alfieja, pridošlicu iz Londona čija skladna figura i sarkazam mame ženske uzdahe u seriji. Tumači britanskog bankara koji živi da bi radio, a u ono malo slobodnog vremena najradije bi igrao nogomet. No kako to u romantičnim zapletima biva, u svemu drugačija Emily, koju igra Lily Collins, privlači ga poput magneta. Isprva je podbada, ona mu uzvraća, a situacija se polako mijenja... Kako je Alfie već na početku prikazivanja druge sezone serije strelovito privukao pozornost gledateljica, magazin Time otkriva tko je Lucien Laviscount, glumac koji ga tumači?

Čitajte i: Sve zbog jednog crvenog ruža: Kako je jedna serija inspirirala vodeće beauty kuće da obogate blagdansku kolekciju

Za početak, Laviscount tvrdi da obožava Pariz dok je Alfie nesklon prihvatiti francuske običaje i kulturu.

- Bio sam očaran čim sam izašao iz aviona. Pariz mi je ukrao srce - kaže Laviscount dodajući da to nije jedini detalj po kojem se on i njegov lik u seriji jako razlikuju. Primjerice, Alfie nije pretjerano spontan, dok Laviscount nije ni trenutka dvojio kad mu se ukazala prilika priključiti castu Netflixove uspješnice. U projekt se bacio naglavce.

image

Novi nastavci serije mogu se pogledati na Netflixu.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Nije mu mogla odoljeti... Poznata britanska pjevačica ljubi novog glumačkog zavodnika!

- Nalazio sam se u New Yorku i radio na nekim projektima kad me nazvao menadžer i rekao: "Darren Star te želi čuti". Sljedeći dan bio sam na Zoomu s Darrenom i Lily Collins, a nekoliko dana kasnije već sam se nalazio na setu - priča glumac kojem je to bio prvi susret s gradom na Sienni. Opisuje ga kao " ogroman muzej bez zaštitnog stakla", ondje je sve spektakl.


Muke s naglaskom

S obzirom da se Alfie i Emily sastaju na satu francuskog, glumac kaže da je to teži dio njegovog posla. Po tom pitanju baš se nije proslavio i taj detalj ga povezuje s njegovim likom: stvarno se borio s francuskim naglaskom, samoglasnicima i suglasnicima, dok je pokušavao uhvatiti pokoju riječ ljudi oko njega bili su puni razumijevanja, osmjehivali su mu se, ali bi vrlo brzo prelazili na engleski jezik. No, Laviscount otkriva da pohađa dodatne satove francuskog jezika i ne kani odustati. Kao i Alfie, i on voli nogomet.

image

Lucien Laviscount kao Alfie i Lily Collins kao Emily u hit seriji.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Emily je i dalje u Parizu, ali i na Azurnoj obali: Sprema nove modne ludorije, no ulazi i u ljubavne i poslovne zaplete

- Odrastao sam uz taj sport. Arsenal je moja momčad: trenutno im ne ide baš najbolje, ali bit ću uz njih do kraja - kaže opisujući snimanje scenu u kojoj on i još jedan Emilyn udvarač, njezin privlačni susjed Gabriel, zaigrali nogomet.

Bilo je napeto, ali mikrofoni kojima su ih opremili tehničari na setu,"preživjeli" su odmjeravanje snaga dvojce ljepotana koji se nadmeću za Emilynu pozornost. Ono najvažnije, tko je pobijedio i hoće li Gabrielu mrsiti romantične planove i u trećoj sezoni, britanski glumac nije smio odati.

image

Lily Collins kao Emily

CAROLE BETHUEL/NETFLIX/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Stiže druga sezona serije ‘Emily u Parizu‘: Prisjetili smo se radnje protekle i nadopunili rupe u pamćenju

Linker
22. travanj 2024 21:32