Profimedia, Alamy
kakav tim

Novak Đoković objasnio koliko mu znači suradnja s Ivaniševićem, čestitala im i Nives: 'Bravo medo!'

U svijetu sporta poput bombe je došla vijest o suradnji dva teniska asa - Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. Ono o čemu se nagađalo već neko vrijeme sada je službeno - naš proslavljeni tenisač novi je trener najboljeg tenisača svijeta.

Goran Ivanišević, osvajač Wimbledona 2001. godine, postao je dio trenerskog tima tenisača Novaka Đokovića koji je vijest potvrdio i na društvenoj mreži te se s oduševljenjem zahvalio Goranu te se i prisjetio jednog detalja iz davne 2001. godine koja mu je ostala u sjećanju.

"Veoma sam zahvalan Goranu što je prihvatio da sarađujemo na ovogodišnjem Wimbledonu. Odrastao sam gledajući ga kako igra na najvećim turnirima i navijao za njega iz sveg glasa, a sada ga imam na svojoj strani mreže. Verujem da je puno ljudi uzbuđeno zbog naše saradnje, a pogotovo jedan čovek... Šjor Niki Pilić. Dragi Niki, hvala ti što si mi dao priliku da Goranu nosim užinu dok se pripremao za svoj slavni trofej na Wimbledonu 2001 godine. Hvala Marijanu koji je prihvatio da pozovemo Gorana u naš tim i time ga još više ojačamo pred ovaj važan turnir. Idemooo!", napisao je srpski tenisač na svom Instagramu uz fotografiju s Goranom i tako potvrdio vijest koja je odmah odjeknula u sportskom svijetu. Više od 100 tisuća lajkova i brojne čestitke u komentarima ne prestaju pristizati.

Bio je to pomalo nenadan poziv, kazao je Ivanišević, no smatra i da je to velika stvar za njega. "Jedno veliko priznanje za mene kao trenera jer ne bira on bilo koga zato što si mu drag, već te izabere ako mu možeš pomoći", izjavio je za Sportske Novosti.

Na našeg poznatog tenisača ponosna je i njegova supruga, Nives Ivanišević s kojom ima sinčića Olivera. Radijska voditeljica podijelila je Novakovu fotografiju na svom profilu i na Instagram Storyju napisala "Bravo medo" pa usput otkrila i slatki nadimak koji ima za svog supruga.

Instagram

Linker
18. travanj 2024 21:15