Sretna vijest

‘Novi frajer je u gradu‘ Anja Alavanja postala majka treći put! U njezinu obitelj stigao je još jedan dječak

Nakon što je za Gloriju otkrila kako joj napreduje treća trudnoća, voditeljica je na svijet donijela sina i to u nešto ranijem terminu.

Televizijska voditeljica Anja Alavanja postala je mama po treći put. Naime, na svom Instagramu objavila je kako je u njezinu obitelj stigao još jedan dječak. Malenog je dobila s partnerom Vedranom Viljevcem, ekonomistom i nogometnim trenerom.

"Urbi et orbi; novi frajer je u gradu! Stigao je malo ranije, baš u pravo vrijeme. Jako je malen i jako glasan, i već je zamijenio noć za dan. Voljet ćemo ga svejedno najviše na svijetu. I da ne razočaram svog prijatelja, koji se voli rugati entuzijastičnim objavama friških roditelja; dug je 50 cm, težak 3 150 grama", napisala je ponosna mama ispod fotografije.

Čitajte i: 'Nisam ni sanjala!': Anja Alavanja nakon razvoda uživa u novoj ljubavi i trudnoći

Inače, Anji je prošla godina bilo vrlo turbulentna. Naime, početkom godine razvela se od ekonomista, agronoma i gitarista Željka Romca, s kojim ima sinove Jakova i Ivora. Kasnije se zaljubila u Vedrana te najesen doznala da očekuje treću bebu.

image
Anja Alavanja i Vedran Viljevac upoznali su se preko prijatelja - i kliknuli su na prvu.
PRIVATNI ALBUM

"Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno - sreću i ljubav - otkrila nam je Anja, koja ponovno čeka dječaka. Trebala bi roditi potkraj svibnja, a tome se neizmjerno raduju i njeni sinovi. - Pokazivala sam im kako beba raste i sve razumiju. Ivor se priljubi uz trbuh pa mu priča. Ispituju hoće li se roditi sa zubima i kad će ih dobiti, kako će preživjeti samo na mlijeku, kako djeca dolaze na svijet", otkrila je Anja nedavno ekskluzivno za Gloriju.

Čitajte i: Anja Alavanja potvrdila šuškanja: ‘Da, razvela sam se, ima tome već nekoliko mjeseci...‘

Također, rekla je da nije imala vremena za trudničke prohtjeve, ali da se udebljala desetak kilograma, što je malo, u odnosu na prethodne dvije trudnoće, kada je dobila dvadeset. Ipak, brzo nakon porođaja kilogrami su se istopili jer voditeljica i inače pazi na prehranu te se posvećuje opuštanju i mentalnom treningu.

Linker
23. travanj 2024 16:43