Udružila snage s kolegom iz ‘doline‘

Novi glazbeni put Nede Parmać: ‘Godinama tragam za osobom koja bi me trebala dobro poznavati‘

Neda Parmać i njezin glazbeni kolega Elvis Sršen NoA, tek su nedavno došli su na ideju da zajedničkim snagama u jednu pjesmu spoje neosporan Noin talent i Nedin raskošan vokal.

Pjevačica Neda Parmać predstavila je videospot novu pjesmu "Samo tvoja", koju je za nju napisao dugogodišnji prijatelj. Iako su prijatelji dugi niz godina, Neda Parmać i njezin glazbeni kolega Elvis Sršen NoA, tek su nedavno došli su na ideju da zajedničkim snagama u jednu pjesmu spoje neosporan Noin talent i Nedin raskošan vokal.

"Godinama tragam za autorom, tj. osobom koja bi me trebala toliko dobro poznavati da iznjedri nešto što bi me glazbeno savršeno opisivalo i obuhvaćalo. Kao i uvijek, ta osoba ti je ili pred nosom ili si ti sama ta osoba. U mom slučaju obje su tvrdnje točne. Elvis, moj dugogodišnji prijatelj iz doline, nevjerojatno talentiran glazbenik, jednu večer poslao mi je ideju za pjesmu. Iako sam već bila u polusnu i zapravo odgovorila da ne mogu poslušati jer mala leži pored mene, vrag mi nije dao mira i ne bilo mi teško, ustanem po slušalice. To je bilo to! Na pjesmi smo radili više od pola godine i nismo ju htjeli pustiti dok oboje nismo bili 100 posto zadovoljni s onim što čujemo. Glazbu za pjesmu 'Samo tvoja“ napisao je NoA, a tekst sam pisala ja. Aranžman smo napravili zajedno', rekla je Neda Parmać prilikom predstavljanja pjesme. Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Tomislava Povića.

Pogledajte video

"Vrijeme nam je pomrsilo planove tako da smo video, koji je prvotno trebao biti sniman vani, snimili u stanu moje drage suradnice, prijateljice i stilistice Branke Sovar aka Modna Sova.Tomislav Pović s kojim sad surađujem na četvrtom videu u zadnje dvije godine je uspio ponovo izvući maksimum iz cijele situacije, tako da mi je na kraju drago da je pala kiša i da imamo jedan opušteni uradak kao što i pristaje ovoj ludoj pjesmi", našalila se Neda. Svoj uspješni glazbeni put, Neda Parmać nastavit će u Menartu, a pjesma 'Samo tvoja' prvi je singl koji predstavlja.

image

Neda Parmać predstavila je pjesmu 'Samo tvoja'.

MARTA STUPIN

Čitajte i: Neda Parmać: ‘Krumpire ne bih kopala, ali pomoć od države nisam tražila - nekima je puno teže nego meni‘

Znaju se godinama

Elvis Sršen NoA, genijalni glazbenik koji je i sam nedavno izbacio svoj album prvijenac, oduševljen je ovom suradnjom i zapravo ni sam ne zna zašto već ranije nije s Nedom snimio neku pjesmu.

"Neda i ja se znamo toliko dugo da stvarno nije normalno da smo tek sad napravili pjesmu zajedno. Svirao sam na njezinoj maturalnoj zabavi, a na mojoj maturalnoj zabavi je svirao njezin otac. Zar to nije precool? Općenito, cijela njena obitelj mi je u srcu. Sjećam se uvijek jedne svoje svirke davno u Purgeraju, nešto se zakompliciralo i Sanja Parmać koja je tada s nama pjevala u bendu, nije mogla na svirku i Neda je uskočila doslovno na dan svirke i totalno razvalila. Glazbeno nam se životi stalno isprepliću i uvijek smo znali da ćemo raditi nešto skupa, ali eto, tek sad u ovoj glupoj koroni smo otišli korak dalje i zaista snimili pjesmu. Ja sam imao neki dobar groove i tu neku melodiju za refren u glavi već neko vrijeme i poslao sam Nedi. Ona se oduševila i krenuli smo raditi na pjesmi. Kako sam na pjesmi radio intenzivnoj u razno raznim satima, sve sam instrumente odsvirao, izmiksao i masterirao. Naravno, uz Nedin svakodnevni upliv povratnih informacija i sugestija. Mislim da smo napravili jednu dobru, zdravu, beskompromisnu plesnu stvar za koju se nadam da će zaživjeti kod publike, na svirkama i na radio postajama. I da se zna, tek počinjemo", rekao je Elvis Sršen NoA.

image

Neda Parmać udružila je snage s prijateljem i kolegom Elvisom Sršenom NoA-om.

PROMO
Linker
19. travanj 2024 03:01