Mali raj

Novi projekt: Danijela Dvornik nema mira, opet nešto zida na Braču i bit će predivno

Da život na otoku nije ni najmanje dosadan iz dana u dan pokazuje Danijela Dvornik, koja je sada ‘preko glave‘ u radovima.

Uopće nema sumnje da je Danijela Dvornik donijela najbolju odluku u životu - preselivši se iz Zagreba u svoju kuću na Braču. Metropolu je zamijenila mjestašcem Sutivan, a kućicu u kojoj živi sama je uredila s mnogo brige i pažnje. No, udovica legendarnog glazbenika Dine Dvornika ne sjedi prekriženih ruku ili pod palmom u hladovini - ona si je našla novog posla.

Slikom s poluzavršene terase, dok se iza nje suše lijevani betonski stupovi, a ona zaposleno telefonira, opisala je uz duhovit dijalog.

"Je li stižu grede? A kad? Je li sve ono što sam naručila? I nosači fleksibilni? Dobro, a je li triba i agregat? Kanta benzine? Smatraj da je sve riješeno", u prvom dijelu opisuje kako izgleda njen razgovor s majstorima s kojima radi na novom projektu.

Na fotografiji iza Danijele osmjehuje se jedna žena i nešto joj govori, a duhovito je opisala i što se to događa "u pozadini".

"Moja susjeda Jagoda, iza mene: 'A moja ćerce, sutra ću ti donit u teću punjene paprike, vidim ja da ti nemaš vrimena!", napisala je Danijela i dodala da je u prošlom životu sigurno bila građevinar.

Čitajte i: Novi početak Danijele Dvornik na Braču: 'Za Zagreb me više ništa nije vezalo'

image

Danijela Dvornik ekipu Glorije ugostila je na Braču ovog proljeća

SAŠA BURIĆ/CROPIX

Osim kuće u Sutivanu Danijela je ponosna vlasnica i maslinika koji se nalazi u blizini, svega nekoliko kilometara od kuće u Sutivanu. Nakon što je cijelu zimu radila na zemlji, sada je odlučila urediti i kućicu koja se nalazi među maslinama. Cilj joj je da kućica postane mala oaza za druženja. Kako te teže poslove ipak ne može obavljati sama, u pomoć joj priskaču sumještani. Na Danijelinu sreću sa susjedima se odlično slaže, kako se može vidjeti iz objave zajedno su i u radovima i u kuhanju.

Linker
12. travanj 2024 07:03