Gloria arhiva
NAKON GLORIJINE EKSKLUZIVE

O raspadu grupe Colonia oglasio se i producent Boris Đurđević

Brojni obožavatelji hrvatske dance senzacije ostali su razočarani nakon što je objavljeno kako se grupa Colonia raspada, odnosno da se pjevačica Indira Levak i autor, producent te osnivač Boris Đurđević, kao posljednja dva člana, razilaze.

Nakon što je novi broj Glorije ekskluzivno donio vijest o raspadu Colonije, na službenom Facebook profilu grupe oglasio se i Boris Đurđević. Producent i autor brojnih Colonijinih hitova te na kraju krajeva njezin osnivač, svim se fanovima zahvalio na podršci te najavio kako grupa Colonia ipak ne prestaje s radom već nastavlja dalje, samo bez Indire kao glavnog vokala. Colonia će tako nastaviti stvarati hitove, ali u nekom drugom sastavu, a u poruci javnosti Boris je najavio kako za početak izlazi tzv. best of album gdje će se u pop akustičnom izdanju obraditi najveći Colonijini hitovi koji su obilježili protekla dva desetljeća domaće glazbene scene.

'Dragi prijatelji i fanovi grupe Colonia, ovim putem Vam se obraćam kao autor, producent i osnivač grupe Colonia. Prije svega, želim zahvaliti svima vama na prekrasnim godinama koje smo proveli u pjesmama i stihovima grupe Colonia. Nažalost, nakon punih 20 godina rada benda, pjevačica Indira Levak napustila je grupu', piše uvodno Đurđević te dodaje kako Colonia nastavlja, ali bez Indire.

'Istina je da Indira Levak više nije pjevačica grupe Colonia, no isto tako mogu potvrditi da Colonia ide dalje; i dalje ću stvarati nove pjesme u prepoznatljivom zvuku. U ovom trenutku mogu najaviti da se intenzivno radi na novom, tzv. best of projektu gdje ćemo u pop akustičnom izdanju obraditi najveće Colonijine hitove koji su obilježili protekla dva desetljeća domaće glazbene scene. S tom mišlju želim završiti ovu izjavu te se u miru posvetiti novim pjesmama, idejama i projektima koje ću, kao i proteklih 12 godina', piše na Facebooku Boris Đurđević.

Linker
14. travanj 2024 21:35