Iza kulisa popularne sapunice "Larin izbor" 2012. godine
 Neja Mrkičević / Hanza Media
slavlje ljepote

Obiteljsko slavlje Sanje Vejnović: Evo odgovora na pitanje tko je izvor njezine sreće

Jedna od naših najcijenjenijih glumica obiteljska događanja čuva daleko od javnosti, a na društvenim mrežama prilično je samozatajna. Ipak, nije mogla odoljeti i javiti svima da samo dan nakon Valentinova njena kći Marta slavi rođendan.

"Sretan rođendan, srećice mamina", objavila je na svom Facebook profilu 58-godišnja glumica Sanja Vejnović. Uz čestitku za Martu Evu složila je video od zajedničkih obiteljskih fotografija. Njezin status na društvenim mrežama izazvao je pravu lavinu lijepih komentara prijatelja obitelji Vejnović-Mećava. Mnogi su se složili da 22-godišnja Marta neodoljivo sliči majci.

privatni album

Promo
Sanja Vejnović i Goran Mećava s kćeri Martom

Privatni album
Neodoljiva fotografija Sanje Vejnović i njene Marte

Sanja Vejnović poznata je po svojoj bezvremenskoj ljepoti i eleganciji, pa je tako krajem 2018. uz svoju kći Martu Evu Mećavu snimila i modnu kampanju za brend Delight.

Matea Smolčić Senčar

Kampanjom su pokazale kako isti odjevni komad mogu nositi žene različitih generacija, stilova i modnih preferencija.

"U proteklih nekoliko godina Marta i ja smo dobivale slične ponude, ali ona ih je sve redom odbila. Međutim, kako je proteklih godina počela primjećivati lijepe komade u mom ormaru i ponekad ih je znala posuditi, ovu ponudu je prihvatila s oduševljenjem', rekla je tada Sanja.

Linker
19. travanj 2024 23:42