Amanda na svojoj omiljenoj lokaciji
 Instagram
Odlična reklama

Objave Amande Seyfried s Visa 'lajka' stotine tisuća ljudi

Slavna zvijezda ima i malu dilemu, ne može se odlučiti koja joj je kulisa na otoku ljepša, tako da je objavila nekoliko fotografija mora i uvala, a snimila je i nekoliko fotografija otoka dok spava.

Zvijezda filmova "Mamma Mia!", Amanda Seyfried, ne može se nauživati krajolika otoka Visa i njegovih uvala gdje je prošle godine u listopadu završeno snimanje filma "Mamma Mia, Here We Go Again!". Zaljubljenost koju je osjetila prema otoku dokazala je tako što je objavila nekoliko fotografija mora i samo njezinih posebnih mjesta na otoku koji je beskrajno zavoljela.

Instagram
Amanda na svojoj omiljenoj lokaciji

Slavna zvijezda objavila je tako nekoliko fotografija mora i omiljenih uvala, a snimila je i nekoliko fotografija otoka tijekom noći.

Instagram
Vis s prozore Amande Seyfried

Instagram
Vis snimanje filma Mamma Mia: Here We Go Again!

Instagram
Vis po noći na prozoru Amande Seyfried

Prošle godine je slavna glumica rekla 'da' Thomasu Sadoskom, na intimnoj ceremoniji bez prijatelja i obitelji. Amanda i Thomas zaljubili su se dok su pripremali kazališnu predstavu "The Way We Get By", a prije no što ju je stigao zaprositi, glumica je doznala da je trudna.

Kad je Amanda bila u devetom mjesecu trudnoće, ona i njezin zaručnik odlučili su 'pobjeći' bez znanja najbližih i vjenčati se u tajnosti.

Glumica očito voli tajnovitost, a zbog toga ju je očarao i Vis koji je dugo vremena bio izoliran i ne toliko atraktivan, no sada mu je nekadašnja mana postala bitna prednost.

Linker
20. travanj 2024 02:14