Getty Images
evo koje im je radno mjesto!

Objavljen je rodni list malenog Archieja, ovo do sada o njemu nismo znali

Prvo dijete Meghan i Harryja na svijet je došlo 6. svibnja ove godine, a sada je kraljevska obitelj objavila i rodni list malenog Archieja, punog imena Archie Harrison Mountbatten-Windsor gdje su otkriveni još neki detalji poput mjesta rođenja i zanimanja njegovih roditelja.

Iako su mediji nagađali da je Meghan Markle dijete rodila kod kuće, rodni list otkrio je da se Archie rodio u bolnici Portland u Westminsteru, dijelu Londona. Iako je vojvotkinjini velika želja bio porod kod kuće u Frogmore Cottageu, s obzirom na to da je prenijela trudnoću za tjedan dana, kako bi se izbjegle nepoželjne komplikacije morala je roditi u bolnici.

U rodnom listu navedeno je da je majka Archiea Rachel Meghan Njezino visočanstvo vojvotkinja od Sussexa, a otac je potpisan kao Njegovo visočanstvo Henry Charles Albert David, vojvoda od Sussexa. Ovim putem otkriveno je i što su vojvode od Sussexa po zanimanju. Meghanino radno mjesto je princeza Ujedinjenog Kraljevstva, a princ Harry je princ Ujedinjenog Kraljevstva.

The birth certificate of Archie Harrison Mountbatten-Windsor, son of the Duke and Duchess of Sussex, who was born at the Portland Hospital in London., Image: 434091702, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association
Rodni list Archiea Harrisona Mountbatten-Windsora

Archie Harrison Mountbatten-Windsor sedmi je u redu za britansko prijestolje, a roditelji za vrijeme trudnoće bili tajnoviti oko detalja vezanih za porod. Meghan je tako izbjegla fotografiranje ispred bolnice nekoliko sati nakon poroda i pred fotografe stala s Harryjem i novorođenim sinom dva dana nakon što se maleni rodio.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 08: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex, pose with their newborn son Archie Harrison Mountbatten-Windsor during a photocall in St George's Hall at Windsor Castle on May 8, 2019 in Windsor, England. The Duchess of Sussex gave birth at 05:26 on Monday 06 May, 2019. (Photo by Dominic Lipinski - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Linker
09. travanj 2024 22:03