ZADARSKO VJENČANJE GODINE

Objavljene dosad neviđene fotografije svadbe Dominika Livakovića i Helene Matić

Nasmiješeni mladenci pozirali su na brodu, a nogometaš je u jednom trenutku preuzeo kormilo.

Nekoliko dana nakon vjenčanja Helena Matić objavila je dosad neviđene fotografije. Na njima novopečena gospođa Livaković pozira sa suprugom, vratarom hrvatske nogometne reprezentacije Dominikom Livakovićem. Nasmiješeni mladenci pozirali su na brodu, a nogometaš je u jednom trenutku preuzeo kormilo.

Podsjetimo, njih su dvoje izgovorili sudbonosno da u Zadru. Svadbena se ceremonija održala u crkvi svete Stošije u Zadru, a slavlje se održalo u luksuznom resortu Falkensteiner, u kojem su uzvanike do jutarnjih sati zabavljali Petar Grašo i Saša Matić.

Ljubavna priča mladenaca započela je kao prijateljstvo, koje je kad su se bolje upoznali - prerasla u vezu.

"Upoznali su nas zajednički prijatelji, a poslije je sve išlo spontano. Dominik je napravio prvi korak i to je bilo - to. Posebno me očarao duhovitošću, pogotovo zato što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit'", izjavila je Helena, koja se proljetos na Instagramu pohvalila zaručničkim prstenom, a vjenčanicu je, kako se priča u krugovima bliskim paru, naručila u Londonu.

Čitajte: Dominik Livaković i Helena Matić izgovorili sudbonosno da! Hrvatska Meghan Markle izgledala je poput princeze

Profesionalni sport traži odricanja i oboje su svjesni toga, a Helena obožava Dominikovu skromnost. Ona je skoro dvadeset godina trenirala umjetničko klizanje, a preklani je završila studij na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Linker
23. travanj 2024 05:45