Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
slavni par slavi

Objavu iskoristili u plemenite svrhe: Katy Perry i Orlando Bloom dočekali svoju prvu bebicu

Pjevačica i glumac presretni su što je njihova djevojčica zdrava i što je porod bio miran i siguran. Svjesni da mnogi nemaju takve privilegije, iskoristili su medijsku pozornost za hvale vrijedan cilj.

Američka pjevačica Katy Perry i australski glumac Orlando Bloom dočekali su svoju prvu bebicu.

Rođenje svoje djevojčice iskoristili su kako bi pozvali druge da pomognu roditeljima i bebama diljem svijeta koji ne žive u blagostanju i koji nemaju primjerenu zdravstvenu skrb.

35-godišnja Katy rodila je djevojčicu koju su ona i njezin partner nazvali Daisy Dove Bloom, a par je presretan što je malena sretno stigla na svijet i što je zdrava.

Iskoristili rođenje malene Daisy da podignu svijet o važnom problemu

"Preplavljeni smo ljubavlju i osjećajem čuda od sigurnog i zdravog dolaska na svijet naše kćeri", poručila je Katy putem UNICEF-a, kojem su poslali službenu izjavu o rođenju kćerkice.

"Svjesni smo da smo sretnici i da ne može svatko imati smireno iskustvo poroda kakvo smo mi imali. Zajednicama diljem svijeta još nedostaje zdravstvene skrbi i zdravstvenih radnika, a svakih 11 sekundi jedna trudnica ili novorođenče umre, najčešće zbog komplikacija koje su se mogle spriječiti. Otkako se pojavio COVID-19, ugroženo je još više života novorođenčadi, zbog velikog nedostatka sapuna, vode i lijekova koji mogu spriječiti zarazu. Kao roditelji novorođenčeta, slomljena smo srca i još više suosjećamo s roditeljima koji se bore", izjavila je Katy.

"U ime velikog srca, koje znamo da će naša bebica imati, otvorili smo UNICEF-ovu stranicu za donacije u njezino ime", objavili su slavni roditelji.

Pjevačici je ovo prvo dijete, dok Orlando ima 8-godišnjeg sina iz braka s manekenkom Mirandom Kerr.

Čitajte i:

Ne ide sve uvijek kako želiš: Ona je najbolji dokaz da u životu možeš imati sve, a ipak biti nesretan

Trudna Katy Perry zablistala u haljini od vrtoglavih 30 tisuća kuna, ali nju je razočarala

Lijepa trudnica Katy Perry na pozornici otkrila što bi htjela kao buduća majka i poslala snažnu poruku

Linker
16. travanj 2024 20:13