instagram
antikviteti

Obožava starine: Iris Androšević pokazala je genijalan komad namještaja koji je 'ulovila' na Britancu

Već je dobro poznato da Iris Androšević Pinjuh dok uređuje stanove voli toplinu doma unijeti s antikvitetima, a nedavno se pohvalila i super ulovom koji je pronašla na zagrebačkoj top lokaciji za starine.

"Obožavam stare stvari čija vrijednost za mene iz dana u dan raste. Često sam na Britancu nedjeljom gdje biram detalje za svoje klijente. Imenik mi je pun kontakata trgovaca s antikvitetima. To su detalji koji svaki dom učine toplijim, unesu mu neku dodatnu vrijednost…", rekla nam je nedavnom intervju Iris Androšević Pinjuh (43) koja se pohvalila svojim novim ulovom na zagrebačkom Britancu.

"Današnji ulov na Britancu. Obožavam starine i 'antiqe touch' u interijerima, to je ono nešto što uvijek unese dašak topline u domove A vi?", napisala je bivša misica s fotografijom zanimljivog stolca.

"Estetika je moja ljubav i prema njoj se odnosim s velikom pažnjom. Ponosna sam na svaki odrađeni posao. Opremila sam nekoliko svojih nekretnina zbog čestih selidbi, a kada sam shvatila da moje prijateljice cijene moj savjet i mišljenje, odlučila sam se i školovati", rekla nam je svojedobno Iris koja voli osluškivati želje klijenata.

"Dobar ukus nikada nije vezan za budžet kojim čovjek raspolaže. Ukus ili imaš ili nemaš. Naravno da je poželjno imati budžet za neke komade koji su dizajnerski pa time i skuplji, ali uvijek je lijepa ta kombinacija staro, novo, skuplje i prihvatljivije. Bitno je samo da znaš kombinirati i da znaš na kojim detaljima ćeš uštedjeti, a da se ta ušteda po dojmu uopće ne vidi. To je upravo razlog zašto zaposliti interijer dizajnera.", zaključila je.

Linker
18. travanj 2024 23:22